motor Arizasi Tespit edilemedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flybird

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabada 1 kaç ayd1r musluk diye tabir edilen sar1 motor lambas1 yan1yor bazende araba stop ediyordu. Dün arabay1 göstermeye gittik. Ama alet ariza yok diyor.Bizde bir sey yapt1ramadan geldik nedeni nedir onu sormak istiyorum.
Kaç aydir aral1klarla yanan lamba stop eden araban1n ar1zas1 m1 düzeldi yoksa baska biir yer daha m1 bozuk acaba..
Tesekkürler

lamba yandıgı halde arıza yokmu dıyor?

tam lamban1n yandigi sirada deildi. en son 4-5 gün önce yanmisti ve stop edip tekrar çalistirana kadar sönmemisti. Yaklasik haftada bir böyle yapiyor. Otomatik olmasina ramen bir keresinde D konumunda 50 km hizla giderken isik yanip stop etmisti.

arac 2000 motor demı?

otomatıgi bilmem ama vectra var ben 2.000 motor o da yolda stop ediyordu.2 kere stop lardan sonra soktum arıza kodu vermedi.en son olarak ist. la giderken 130 km de 3 kere stop etti 120-140 arası dönüşte servise soktum gösterdigi arıza eksentirik ve krank sensörleri ile ateşleme bobini çıktı.Ama stop etmesi için bir sürü neden çıkar bu araçlarda fazla elektronık...Şuan yok devir saatıne baya yüklendim 6000 ne kadar çıkardım sorun görünmüyor...İnşallah da olmaz :) Yolda stop eden araçı mutlaka baktır birde otomatik şanzuman falan durumu olmasın başına bela alırsın...Geçmiş olsun.

lpg warsa ondan da oluyor olabilir

arızayı TECH'2 de başka noktalarda arayın, örnek olarak şanzuman, gövde, Bilgi ekranı ..

Bi yerlerde mutlaka vardır.

Geri