Motor Arıza Işığı Yandı !

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scuf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
159
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar bugun sanayiye kadar gittim geldim dönüşte yarı yolda motor arıza ışığı yandı sarı renkte bir süre öyle gittim sonra yokuş aşağıya yolda boşa attım sonra söndü , evin önüne gelince baktım suyuna yağına sorun yok gibi acaba arıza ışığı neden yanmış olabilir , 2-3 ay öncede yanmıştı yokuş yukarı ayağımı devriyajda fazla tutmuştum acaba bu kezde devriyaj yüzünden yanmış olabilr mi yada bana sorun yaratırmı ileride baktırayımmı bir ustaya.
 
sanayiye gittiğinizde arabanızı tech'e bağladılar mı?Bende de olmuştu bu durum oksijen sensörünü değiştirmiştik,ustayla tecrübeye cıktığımızda arıza lambası 10-15 saniye süreli yandı ve söndü..Usta sebebinin müşürün geç algılaması olarak söylemişti yani gayet normal bi durum..Yine de arada bir kadranda olsun gözün abicim
 
sanayide soketleri söküp taktilarsa eger böyle bir problem yasamis olabilirsiniz eger tekrar yanmazsa sorun yoktur sökülen soketleri aracin beyni tekrar okuyacagi zaman böyle ariza isiklarini bir müddet yakabiliyor
 
yok sanayide motor kısmıyla oynanmadı sağ arka silecek su fışkırtmıyordu onu halletiler yani durduk yere yandı arıza lambası bende anlamadım neden yandığını az önce bi yere kadar gittim geldim yanmadı hiç şu an sorun yok gibi ama öğlen niye böyle bir hata verdi anlamadım .
 
yakit tüketiminizi bir dönem takibe almanizi tavsiye ederim
 
Geri
Üst