Mosİp pÜtÜr sprey uygun fİyat

1 kutu neye yetiyor? bana sanki tek bir davlunbaza zor yeter gibi geldi.

1 kutu 2 davlumbaza yetiyor. O yüzden 2 kutu dördüne tam denk geldi. Ama daha iyisi olsun diyen 4 kutu harcar.

dün verdiğim 100 kutu hali ile iptal edildi, fiyatı yazarken virgülü yanlış yere koymuşlar

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:41 ----------

2,78 gibi bişiydi fiyatı

:D

Kapatan sendin demek ki Emre :D

bende 5 kutu almıştım.arabanın alt tarafını tamamen kaplayacaktım.Ama fiyat 25 lirayken 2.5 lira yazmışlar.Sonuçta iptal ettiler o fiyattan 1 tane yollayabiliriz dediler.Bende uğraşmadım iptal ettim.Konu kapatılabilir.Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın

Hızlıal sitesinde bu çok fazla oluyor. Bir kaynak makinesi alacak idim fiyatı belli ürün var ama bir türlü alamamıştım. O yüzden gerekmedikçe bu siteden almıyorum. HB ilk tercihim... evet fiyat olarak diğer site daha ucuz gibi görünse de ellerinde olmayan ürünler de var ama var gibi göstermeye devam ediyorlar.

HB de iyi güzelde piyasadan biraz daha pahalı.Fiyatların temiz %5-10 fazlalığı var.

HB de iyi güzelde piyasadan biraz daha pahalı.Fiyatların temiz %5-10 fazlalığı var.

Evet öyle bir durum söz konusu ama piyasadan bulamadıklarımı da yine oradan buluyorum. Başka da sağlam bir site de yok ki.

Geri