Bugün Firmanın Birinde muhasebe bölümünde çalışan bir hatunla laf ebeliği yaptık kız sonunda bana çirkin oldugumu haykırdı buda bana nedendir bilmiyorum ama içime oturdu bu lafları.. bende ona mail olaraktan aşağıdaki yazıyı yolladım....
....
Yüz güzelliği gelip geçicidir.Kalp güzelliği ise ölüme kadar kalıcı.Yüreği güzel olsun insanın...Dudaktan dökülen sözler yürekten gelir çünkü...
Derya Hanım Size Mevlana ile ilgili bir şeyden söz etmek istiyorum.
Bir eşek leşinin yanından geçerken, etrafa yayılan pis kokunun etkisi ile herkes burnunu tuttuğu halde Mevlana, ''Ne de güzel dişleri var.'' demiştir.
İşte kalp güzelliği budur bence. Çünkü O; başlangıçta, güzel ve faydalı olan bir yaratığın, bozulduğu halde bozulmayan bir yanını görebilmiştir.
Biz bunu ne kadar yapabiliyoruz? Biz kalbimizi ne kadar güzel tutabiliyoruz?
Tabi siz bunu anlayamacak kadar küçük beyinlisiniz..
İyiçalışmalar...
Syg..
...........
Mail harfi harfine yukarıdaki gibi..
....
Yüz güzelliği gelip geçicidir.Kalp güzelliği ise ölüme kadar kalıcı.Yüreği güzel olsun insanın...Dudaktan dökülen sözler yürekten gelir çünkü...
Derya Hanım Size Mevlana ile ilgili bir şeyden söz etmek istiyorum.
Bir eşek leşinin yanından geçerken, etrafa yayılan pis kokunun etkisi ile herkes burnunu tuttuğu halde Mevlana, ''Ne de güzel dişleri var.'' demiştir.
İşte kalp güzelliği budur bence. Çünkü O; başlangıçta, güzel ve faydalı olan bir yaratığın, bozulduğu halde bozulmayan bir yanını görebilmiştir.
Biz bunu ne kadar yapabiliyoruz? Biz kalbimizi ne kadar güzel tutabiliyoruz?
Tabi siz bunu anlayamacak kadar küçük beyinlisiniz..
İyiçalışmalar...
Syg..
...........
Mail harfi harfine yukarıdaki gibi..