Moment ve ağırlık merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben senin yerinde olsam uzatabildiğim kadar uzatırdım
yok canım deme çok değil iki sene sonra aynı fikirde olucaz:D
ama işin şakası bi yana hoşgeldin gerçek hayata:D

bu arada sanırım bilmiyorsun benim 4.5 yıl olmuştu 2 yıllık :D

Yaw bende Mort veya Lortla ilgili bi soru soracam ama bu başlığın altuna devam edeyim;
çizmek lazım çizmeye çalışayım,

B........................C...................D BD noktaları arası 30 km, AC arası 5 km
l
l
l
l
A

A noktasından B ve C noktalarının arasında muhtelif yerlerine yapılacak nakliyeler için, A noktasından ortalama bir taşıma mesafesi hesaplamam lazım. yani aslında AC+BD=35 km ama bunun Mort ve Lortu nasıl hesaplanacak?

Yaw bende Mort veya Lortla ilgili bi soru soracam ama bu başlığın altuna devam edeyim;

B........................C...................D BD noktaları arası 30 km, AC arası 5 km
l
l
l
l
A

A noktasından B ve C noktalarının arasında muhtelif yerlerine yapılacak nakliyeler için, A noktasından ortalama bir taşıma mesafesi hesaplamam lazım. yani aslında AC+BD=35 km ama bunun Mort ve Lortu nasıl hesaplanacak?

???????????????bu nedir ya????????? :D Allah sabır versin :D

teşekkür ederim

Tebrik ederim sonunda hallettin kazasız belasız :)

Tebrik ederim geçmiş olsun kazasız bir şekilde atlatmışsın :)

baya uğraştım ama oldu :D

l
l
l
l
A

allah kolaylik versin bunlar ne ya lordt mort :D yiter yaw yiter yiter :D

Geri