Modifiyeli opel süperrr birsseyyy :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben pek beğenmedim. Bu kasa 19'' jantı kaldırıyor. Bu çok ufak kaçmış.

arka tamponda lpg kapağını neden gizlememiş anlayamadım :)

kırık degilde aaslında oralara macun cekipde tamponlar komple boyanabilirdi degil mi :)
bu vectra daha güzel bence:D

benm hoşuma gitmedi doğrusu vectrada çok hafif dokunuşlar araca yakışıyor böyle krom jantlar ekleme tamponlar arabayı basit gösteriyor

yorum yapmıyayım diyorum ama kendimi tutamayacam. tamponun rengi dahi tutmamış. kimse kusara bakmasın üzüldüm şimdi canım vectraya kıymış

Son düzenleme:
anlamsız uygulamalar olmuş sanki hepsi emanet gibi duruyor yakışmamış.

Malesef bende sevemedim emeğe saygı duyuyorum elbette ama inan orj. vectra çok daha alımlı çok daha ağır duruyo ;) mesela tamponlara takılan çok daha şık ekler var ;) gelelim yan marşpiyerlere çok daha kibar bi marşpiyer takılarak çok daha güzel görüntü olurdu sonra bir türlü anlam veremediğim krom görünümlü parçalar :( kapı çıtaları,far kenarlıkları,vsvs... sonra takılan jant bana göre yine 5 kollu jant ve biraz daha mat bi jantla çok daha güzel görüntü oluşurdu ;) Ama benim nacizane görüşüm fabrika çıkışı veccye sadece yay takarak çok ufak dokunuşlarlada ağır ve alımlı bir araç olabilirdi ;)

hımm yorumlar cok hos be düşündürücü bunu aracın kendisine iletiyim uygulasın dediklerinizin hepside dogru :):)

bende beğenmedim ama tabi zevk meselesi.iinş tamponlar ve marşpiyel boyanir arabanin renginde diyil pek sanki:D

emeğe saygı lakin bu resmen katliam vectra c yi resmen katletmişler :(

Geri