mocan otogaz'a teşekkürler

blueformen1981

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam herkese.
Aracım 2001 model 2.0 opel vectra cdx manuel vites.Aracıma bugün Ankara'da MOCAN OTOGAZ'da (2a brc yetkili servisi) brc marka my-10 sıralı sistem lpg taktırdım.Gerçekten gönül rahatlığı ile lpg taktırabileceğiniz bir yetkili servis.Hem sizinle hem aracınızla çok ilgileniyorlar,hemde o güveni size hissettiriyorlar.Burdan sayın Can Bey'e,Övünç Bey'e,Fatih Bey'e ve Aydın Usta'ya ve ve oradaki herkese göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler...

Size söylemiştim. Mocan işini iyi yapar. Bol tasarruflu günler. Montaj resimlerini de eklerseniz taktırmak isteyen arkadaşlarımıza da referans olursunuz.

mocanın ününü bende çok duyuyorum (Ankarayla alaklam olmadığı halde). Ankaradaki arkadaşlara tavsiye edilir.
Saygılar.

Sayın Blueformen,

Firmamız hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Aracınızı güle güle kullanın.

Saygılarımızla.

Selam herkese.
Aracım 2001 model 2.0 opel vectra cdx manuel vites.Aracıma bugün Ankara'da MOCAN OTOGAZ'da (2a brc yetkili servisi) brc marka my-10 sıralı sistem lpg taktırdım.Gerçekten gönül rahatlığı ile lpg taktırabileceğiniz bir yetkili servis.Hem sizinle hem aracınızla çok ilgileniyorlar,hemde o güveni size hissettiriyorlar.Burdan sayın Can Bey'e,Övünç Bey'e,Fatih Bey'e ve Aydın Usta'ya ve ve oradaki herkese göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler...

2 hafta öncede ben Mocan'a lpg takdırdım. Açıkcası şüphelerim vardı. Ancak şu ana kadar aracım tık demedi. Ne arıza ışığı ne de başka birşey olmadı. Bu yüzden bende Mocan Lpg ye teşekkür ederim.

bende mocan a taktıracaktım yazın övünç bey le anlaşmıştık 1 hafta sonra gittim övünç bey tatile gitti 15 gün gelmez dediler bende vazgeçmiştim.işine özen gösteren bir insan bence.

Övünç abi gibi lpg'ci bulunmaz :)

Düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

Size söylemiştim. Mocan işini iyi yapar. Bol tasarruflu günler. Montaj resimlerini de eklerseniz taktırmak isteyen arkadaşlarımıza da referans olursunuz.

Geri