Bugun telefonumla wap baglantısı yapmak mecburıyetınde kaldım cunku auto king in numarasına ulaşmam gerekiyordu ve bunun için wap uzerınden google ı kullanacaktım. wap ı telefonumda 2. kez kullanacaktım. telefonum samsung d900. telefonumun orta tuşunda wap erişim düğmesi var. ve bu tuşa bakarak wap ı etkın hale getirebiliyorsunuz. ayrıca aynı tuş menu de seçim yapmaya da yarıyor. neyse konuya gelıyorum. wap a baglanmak ıcın tuşa bastıgımda telefondan herhangı bır yanıt alamadım. bunun uzerıne aynı tuşa 1-2 kez daha bastım. ve wap açıldı. bir anda kendim mobil oyuncu adlı internet sitesine bağlanmış ve oyun satın alma linkine tıklamış buldum. fakat o da ne! oyun 108 kontor imiş. ve ben 2 kere ard arda tıklamışım. hattımda 98 kontor bulundugundan mevcut kontorler anında silindi, kalan kontorlerde borç bakiye olarak yazılmış. bılgılendırme mesajını aldım. fakat hemen çıkma tuşuna bastıgım ıcın ne oyun ındırdım ne baska bir şey. musterı hızmetlerını güç bela arkadaşımın telefonundan aradım hiçbir şekilde kontor geri dönüşü yapmayacaklarını soylediler. avea da aynı sekilde kendi altyapılarına dahil olmayan bir kurum oldukları için mudahale edemeyeceklerini soylediler.
şimdi benim bir kaç sorum var...
1-mobil oyuncu benim onayımı sormadan nasıl ard arda 2 oyunu bana bu şekilde zorla satın aldırabiliyor?
2-kredi kartı kullanırken bile bankalar bizi -şu anda kartınızdan şu mağazadan şu kadarlık alışveriş yapılıyor , onaylıyormusunuz? diye ararken, avea nasıl benim onayımı almadan bu ödemeyi yapabiliyor?
3-samsung telefonumun wap ana tuşuna bağlı olarak direk karşısına satın al butonu çıkan bir oyun sitesi neden kaydedilmiş?
4-kontor yukleme işlemini yaptığım taktırde kalan 120 kontorluk kısmını da alacaklarmış nasıl oluyor da ben alımı iptal edemiyorum?
5-benim yasal haklarım nelerdir? yarın tuketici hakem heyetine gidiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
şimdi benim bir kaç sorum var...
1-mobil oyuncu benim onayımı sormadan nasıl ard arda 2 oyunu bana bu şekilde zorla satın aldırabiliyor?
2-kredi kartı kullanırken bile bankalar bizi -şu anda kartınızdan şu mağazadan şu kadarlık alışveriş yapılıyor , onaylıyormusunuz? diye ararken, avea nasıl benim onayımı almadan bu ödemeyi yapabiliyor?
3-samsung telefonumun wap ana tuşuna bağlı olarak direk karşısına satın al butonu çıkan bir oyun sitesi neden kaydedilmiş?
4-kontor yukleme işlemini yaptığım taktırde kalan 120 kontorluk kısmını da alacaklarmış nasıl oluyor da ben alımı iptal edemiyorum?
5-benim yasal haklarım nelerdir? yarın tuketici hakem heyetine gidiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.