mobil 0-40 fiyatı

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mobil 0-40 fiyatını araştırdım sanayide ve büyük marketlerde 80-100 arası ancak piyasadaki bütün malları piyasanın altında satan hepsiburdada fiyat 130 tl. telefon ettim. biz bu yağı direk tedarikçisinden alıyoruz orjinal dediler. öyleyse sanayide, kipada, real de satılan mobil 0-40 lar sahte mi. kafam karıştı. lütfen bilgilerinizi paylaşın. tşkler.

orjınal ambalajlıysa sahte değildir,hepsiburada pahalı satıyordur

hepsiburada da pahalı

şu anda kipa hipermarkette indirimli 80-85 civarı olması lazım bugün gördüm.

İzmit *** da 4 litre mobil 0/40 85 TL

orjınal ambalajlıysa sahte değildir,hepsiburada pahalı satıyordur
abi soruyorum yanlış anlama da..nasıl anlıcaz orijinal mi değil mi_? admalar hologramdan tut da,aklına her gelen her türlü şeyin sahtesini yapıyorlar..

arkadaşlarında dediği gibi başka yerlerdende bakın,orada pahalı görünüyor

60 TL dan almıştım 0w40 4LT(kesinilkle orjinal) .75-85 arası fiyatlar normal bence ama 130 Tl ' ya Mobil alınmaz.

nerden aldınız acaba

mobil 0-40 fiyatını araştırdım sanayide ve büyük marketlerde 80-100 arası ancak piyasadaki bütün malları piyasanın altında satan hepsiburdada fiyat 130 tl. telefon ettim. biz bu yağı direk tedarikçisinden alıyoruz orjinal dediler. öyleyse sanayide, kipada, real de satılan mobil 0-40 lar sahte mi. kafam karıştı. lütfen bilgilerinizi paylaşın. tşkler.

Herşey olabilir dikkat etmek lazım.

60 TL dan almıştım 0w40 4LT(kesinilkle orjinal) .75-85 arası fiyatlar normal bence ama 130 Tl ' ya Mobil alınmaz.
nerdeymiş.. iyi fiyat.. bizde ordan alalım .

Geri