Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana göre herkes kendi dinini yaşamalı kimse kimseye beyin yıkaması yapmamalı.bunu müslümanlarda avrupada yapıyor.bence herkes kendi dinini yaşamakta serbesttir ve misyonerliği herkim hangi dine mensup vatandaş yaparsa yapsın cezalandırılmalıdır.(hukiki yollardan)

avrupada müslümanlarin yaptigi misyonerlik degildir...
adamlar yasantimizi görüyor, kendileri ile farkimizi görüyor ve kendi istekleri ile arastirip müslüman oluyorlarsa bu misyonerlik olmaz... burda hic bir müslüman, bir alman islam hakkinda birsey sormadan birsey anlatmaz. misyonerlik nasil olur anlatayim:

ben almanyada oturan bir Türküm. evime birgün yehova sahitleri geldi. buyur ettim. oturdular anlatip durdular. ben hicbirsey sormadim. iste bu misyonerliktir...

farki söylemek istedim

Son düzenleme:
ayrıca dinimizce bildiğini bilmeyenlere anlatakcın.yoksa sanada yükümlülük düşüyor..ama sadece anlatacaksın..bir hadisi şerifte peygamber efendimiz(SAV)bir müslümana kızarak onu yapmaması için uyarmış hazreti allah ta cebrail alehisselamı hemen göndermiş.demişki ben seni dünyaya,insanlara beni ve kitabımı kuranı kerimi öğretesin ve benim sözcüm olasın diye gönderdim.sen sadece anlat yapmak yada aypmamak onlara kalsın demiş..bunu üstüne birşey söylemek or

Peki bir soru sorayım. 1.000.000$ verseler Budist, Musevi veya Hristiyan olur musunuz?

lafta olurum alırım parayı bankaya yatırırım sonra hemen koşa koşa camiye gider namaz kılarım hehehehehe nasıl ama :D

valla değil bin dolar bana cenneti vaad etseler gene olmam.bizim müslüman olarak doğmamız bile allahın bize bir nimetidir.ya müslüman doğmasaydım.düşünüyorum bazen ne yapardım diye...

Müslüman olarak doğmuş ve islamiyeti birazcık tanıma fırsatı bulmuş bir insan normal şartlarda dünyaları verseler dinini değiştirmez..Ama cahil insan çok beyinleri yıkanıyor yanlış yönlendiriliyor ve yönlendirilmeye açık insanlar...Malesef 300-500 dolara dinini değiştirenler var...

şanlı türk ordusunun ve osmanlı devletinin bukadar zaferi var.buzferler nasıl kazanıldı zannediyorsunuz?hepsi iman gücüyle olan şeyler ,yoksa canekkale savaşındaki o mermi kaldırılıp atılacak ve gene aynı mermi geminin tam hedefinden vurulacak:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri