Ynt: Misafir kedi
kedileri kesecem battle_Teroriste
kedileri kesecem battle_Teroriste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşılan canınıza tak etmiş benimde motorda pati izleri var en son çare kapalı otoparka koydum aracımıFredericKapuska link' Alıntı:Bu sabah artık sinirden köpürdüm.Küfür etmek istemiyorum ama amk kedilerinden artık bıktım.Mahalledeki kedi nasıl bi boksa ne sirke ne kedi kovucu ilaç hiçbiri bi işe yaramıyor arkadaş ya arabanın her yerine sirke doldurdum yine girmiş motorun her yerine sıçmış.Sırf bu yüzden ya arabayı satıcam ya o pislik kediyi öldürücemö artık ya günaha sokacak hayvan beni.Allahın belası kedi yüzünden 100 lira masraf yaptım.5 defa motor yıkattım.Kafaya koydum bu akşam pusuda beklicem o hayvanı bitiricem işini yeter ya valla yeter.
Karter muhafaza yoksa taktırın benceFredericKapuska link' Alıntı:ya pati izi olsa tamam dicem artık ona da rağzıyım arabanın motor kısmı komple b** ya yıkamacı bile tiksindi yani o derece.Kapalı otopark durumu yok yakınlarda öyle bir yerde yok.Mecbur dışarda tutuyorum aracı.Mahalleyi değiştirdim aracı parkettiğim orda bile gelmiş bulmuş ya.Kafaya koydum bu akşam yakalayıp koyucam bi kutuya dağın başına bırakıp gelicem.