minoxidil kullanan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar varmı sitede minoxidil kullananlar :D

o ne olaki şeker mi

İlaç mı bu? :)

İbrahim ben bi ara kullandım kullanımıda kolay ve düzenli kullanırsan kesinlikle başarılı tavsiye ederim.. Ama ben düzenli yaşayabilen bi insan olmadığımdan devam edemedim askerden sora bıraktım..

işe yarıyo mu ki?

nüfus oranı azalmaya başladı da :rolleyes:

hee şu mesele ilk çıktığında Amerikadan arkadaşım göndermişti 5-6 sene olmuştur dene işe yarayacak mı diye ben 1 tüp bitirdim fakat yan etkileri çok o yüzden bıraktım bana çarpıntı yapmıştı,fakat işe yarıyor,geçen sene de saç ektirmek için görüşmeye gittiğim doktora sormuştum bunu içmek suretiyle kullanırsan daha etkili olur demişti ama kalbe etkileri olumsuz yönde ...en azından bende öyle oldu ama saç çıkardı bundan eminiz :D

"Minoxidili Dr. tavsiyesi ile aldım bir ay kullandım..İçeriğine baktığımda ise gereksiz bir kimyasal olduğunu farkettim.Bence daha faydalı olan eski usül karışımlar daha faydalı.Hem maliyeti düşük hemde oldukça başarılı ben onu dene derim.Bepanthen,evigen,bemiks ampül ve hint yağı,has zeytinyağı ve badem yağı karışımını 2 günde bir kullanman.4 ayda kesin başarı."

hee şu mesele ilk çıktığında Amerikadan arkadaşım göndermişti 5-6 sene olmuştur dene işe yarayacak mı diye ben 1 tüp bitirdim fakat yan etkileri çok o yüzden bıraktım bana çarpıntı yapmıştı,fakat işe yarıyor,geçen sene de saç ektirmek için görüşmeye gittiğim doktora sormuştum bunu içmek suretiyle kullanırsan daha etkili olur demişti ama kalbe etkileri olumsuz yönde ...en azından bende öyle oldu ama saç çıkardı bundan eminiz :D

abi vizonteledeki mevzu gibi anlattın ya :D

Minoxidil zaten ilk önce tansiyon ilacı olarak piyasaya sürülmüş daha sonra yan etki olarak kıllanmaya sebep verdiğinden dolayı insanlar saçlarına sıkmaya başlamış :]

Dediğiniz gibi oral olarak aldığınızda daha etkili ama kalp ritmini bozabilir :]

Bepanthen,evigen,bemiks ampül ve hint yağı,has zeytinyağı ve badem yağı karışımını 2 günde bir kullanman.4 ayda kesin başarı."

O karışımı ölüyü diriltir be :]

Geri