Mini Cooper hakkinda yorumlariniz

Daha ilerleyen tarihlerde 1.4 motorlu 90 bg. One modeli ve Cooper D modeli çıkacak.. Eskisine oranla daha kaliteli ve yenilikçi olmuş.. Alınası bir yaratık.
bundan yaklaşık 2 sene önce lansmanını star tv de tanıtımını yapmıştım mükemmel yol tutuşa sahıp ekonomik ufak ama içi geniş ve sağlam bir alet düşün derim
98368043.jpg

9519071.jpg

64035366.jpg

50459645.jpg

bu arada son cıkan minilerde birşey diikkatimi cekti şimdi kaput açma tuşunu sol tarafa almışlar :) Sonunda doğruyu buldular :)

gösterge tablosu ortada göğsün tam ortasında olan bütün araçlar bana itici geliyor. citroen de çok beğendiğim araçtı ama bir modelinde gösterge tablosunu ortada görünce bende bütün karizması gitti...

1.4 D gerçekten alınası bir araçtır bence. 2 günlüğüne kiralayıp hevesimi (ve ağzımın payını) aldığım otomatik vites cooper ceplerimi baya hafifletmişti :D Ama yine de sürüş zevki ve bakışları üzerinde toplaması ayrı bir güzellik katıyor araca. Türkiye'de olsa hiç düşünmeden alabileceğim bir araç Cooper 1.4D. (Tabi 2004-2006 arası)

Benım aracdan bır kare :) bu fazla gazlamadan kullanımımdaki tüketim :) yapıştırınca 22 yazıdıgıda oluyordu :) benzın konusunda hıc dusunmemek lazım mını cooper ı cok guzel benzın yakar ama bi o kadarda güzel gider .. almadan önce cok cekımserdım bu araca karsı aldıkdan sonra ayrı bır keyfı oldugunu gordum ayrıca benzınle dızel fıyatları arasında cok buyuk fark kalmadı ondan benzınlı alıp rahat etmek en ıyısı :) kanımca tabı ;

tüpsüz olmaz bu araba benzin 5liraya dayanmışken :D ya da başka bi arabanız daha olucak cooper ı sadece hafta sonları kullanıcaksınız keyif için :D

gaz taktırmıstık mını ye uyumda saglamıştı guzel arabalar ama 4 kısı bıncem dıye alınmaz arka koltuklar sus ayak bascak mesafesı yok tam 2 kışılık spor sevenlere hıtap edıyor:)

İç mekan sıkıntısı cekmedim hıc rahatlıkla 4 kısı bınılebılıyor , ama tüp işi sıkıntı biraz bagaj ufak oldugu ıcın tüp'üde koyduk mu yer kalmıyor hiç sırt cantası koyacak kadar zaten bu devırde mazotunda ucuz oldugu söylenemez 3-5 in peşine düşmeden beğenildiği taktirde alıp binilebilicek bir arac :)

Buda gecen sene yılbasından bir görüntü :)

1.4 D gerçekten alınası bir araçtır bence. 2 günlüğüne kiralayıp hevesimi (ve ağzımın payını) aldığım otomatik vites cooper ceplerimi baya hafifletmişti :D Ama yine de sürüş zevki ve bakışları üzerinde toplaması ayrı bir güzellik katıyor araca. Türkiye'de olsa hiç düşünmeden alabileceğim bir araç Cooper 1.4D. (Tabi 2004-2006 arası)

evet turkiyede yok galiba bu motor secenegi... zaten 03-06 arasi uretilmis ekonomik bir motora benziyo

gösterge tablosu ortada göğsün tam ortasında olan bütün araçlar bana itici geliyor. citroen de çok beğendiğim araçtı ama bir modelinde gösterge tablosunu ortada görünce bende bütün karizması gitti...

evet de mini de bu olay karizma katmis bence

evet turkiyede yok galiba bu motor secenegi... zaten 03-06 arasi uretilmis ekonomik bir motora benziyo

Biraz derinlemesine araştırdığımda Toyota tarafından üretilmiş ve sadece One'larda kullanılmış olduğu sonucuna ulaştım. 2006 sonrası olan motor 1.6 litreye yükselmiş. Herşeye rağmen cazip görünüyor :D

Neredeyse go kart arabası gibi yol tutuyor.Evlenmeden aklımda bir "s" macerası var kesinlikle.Çok çok harika bir araç değil ama farklı ve insanın inesi gelmiyor.Ben s modelinden şaşmam, resmen yol dayanmıyor...

Geri