Midler ve Bass geç açılıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN DemiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaN DemiR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma 2 hafta kadar once jbl bir takım mid kicker 1000w bass ve forwell sound 4060 amfi attırdım. aldığım günden beri tesisat geç açılıyor ve kapattığımdada midlerden dıp dıp gibisinden ses geliyor. Tesisatta bi sorunmu var aldığım yer sıkıntı yok elektrik geç gidiyor dedi ama içime sinmedi malum ses sistemi ile oynayınca garanti dışı kalıyor o bölüm ve teyibi yakmasından korkuyorum.. :(

şase tam almıyodur bence teyp ın metal kısmına bı kablo bagla sonra dıger ucunuda aracın metal boyasız bı kısmına dokundur bendede aynısı oluyordu boyle duzeldı..

teşekkürler deniyeceğim

Aracıma 2 hafta kadar once jbl bir takım mid kicker 1000w bass ve forwell sound 4060 amfi attırdım. aldığım günden beri tesisat geç açılıyor ve kapattığımdada midlerden dıp dıp gibisinden ses geliyor. Tesisatta bi sorunmu var aldığım yer sıkıntı yok elektrik geç gidiyor dedi ama içime sinmedi malum ses sistemi ile oynayınca garanti dışı kalıyor o bölüm ve teyibi yakmasından korkuyorum.. :(

sesin geç gelmesinin sebebi midlerinin amfi ye bağlantılı olmasından dolayıdır.amfinin elektiriği aldığında kendini açıp kurmasıyla ilgili birşeydir.yani ses sisteminde sorun olmadığını düşünüyorum.çünkü bende de kicker amfi var sadece bass bağlı o da bass ı geç devreye sokuyor.

Geri