2010 Corsa'mı modifiye etmek istiyorum YARDIm

Kesinlikle Güzel Bir duygu ki 1 sene öncede Chevrolet Lacetti 1.6 CDX vardı 2005 de almıştık gene 0 ama insan büyüdükçe daha özgür oluyor.Ayrıcada Ehliyetsiz kullanım konusunda bi kaç bişey söyliyeceğim. Ben tek başıma 10 yaşında kapalı alanda direksiyona geçtim ve babam nezaretinde 11 yaşımda Trafiğe çıktım. Şöforum demiyorum ama az çok tecrübem vardır. Bu sene üniversiteyi hazırlanıyorum bir senedir araçsızdım. Ve bu araçta Bana alındı. Araştırdığım kadarıyla ehliyetsiz Birine çarptığın zaman vs allah göstermesin sonuçları çok ağır vicdan yönü apayrı tabiki bundan dolayı ehliyetimi alana kadar direksiyondan uzak durma kararı aldım ve Yanımda Babamda sürse modifiye bir tutkudur :):) Aracın ciğeriyle oynama dediler ondan elektroniği düşündüm ancak turboyu değiştirip blow off yaptırma seçeneğim varmı onu araştırmayı düşünüyorum maliyet acısından gerçi 1.5 sene araç pedere emanet :):) napalım her şey zamanında güzel (oraya istediğim tarihi yazabilirdim ancak bu kendim olmamla alakalı) Saygılarımla Can Demir..

Son düzenleme:
Araç 75 hp

Ayrıca Söylemeden edemicem :) Aracı Annem Aldı :)

turboyu bozarsan araban garantıden cıkabılır

Sonra babanı polisler çevirmesin blowoff tan :D:D

arabaya çip yaptır turboyla oyna palleri falanmı büyütürsün yoksa komple mi alırsın artık. portları genişlet manifoldu taşlat sonra hedırs la düzboruya asıl bide sağlam blow off.

blow off takarsan garantiden çıkartabilirsin ama servise sor onlar çıkmaz derse yapıştır hemen blow off hem performans sağlar sana hemde turbonun ömrünü uzatır biraz yağ damlatabilir ya da tortu olabilir parçanın etrafında o normaldir paniğe kapılma ama ben iki sene bekle derim ufaktan camlara iki numara filmle başla ama mutlaka garantisi olsun bir de faturası tabi ceza yersen yaptırdığın firmaya hak iddia edebilesin...eksoz yaptırmak istersen de abart yaptırabilirsin ama boruları çok ta açma yoksa cezadan kurtulamazsın birde baban kullanacak onu da düşün benim arkadaş babası kullanıyor diye söktürmek zorunda kaldı ama tesisat iyi... bende yaptıracaktım ama bagaj sıfıra iniyor vazgeçtim o yüzden...

saygılarımla mltcdt

Bass'ı uzun yol durumunda 2 dk da sökebiliyoruz babamında işine geliyor. Poliste durdursun :D garantiden çıkmasın yeter ben polisle uğraşmak istemiyorum 6 ay sonra A2 alırım 2 tekere devam Bida B de dönerim. aracıda arada alıyorum garantiden çıkmazsa benimde işime gelir Abart içinde hoş olmaz diyolar bişey farketmez vs aracı fazlada hırpalamak istemiyorum ön cam 1 numara arkalar zaten renkli cam ön camlarada sağ sol 2 numara hoş durur tesisat güzel ama bi sesten sonra cızırtı başlıyo şarkıya göre elim volume'da :) double teyp düşünüyorum teyp çok fark ediyomuş. araştırmak lazım

Geri