• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Micra Alınır mı

VectRaColiC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba 9000tl bütçem var
98 model nissan micra 1.3gx 5 kapılı modeli buldum , araç gümüş gri renginde 130.000km de düz vites , bel altı 3 parçasında boya var değişeni yok 9000tl bu araç için iyi midir alırsam ileride satabilirmiyim ? , nissanın bu modelinde kullandığı motor sorun yaratır mı ? bildiğim kadarıyla trigeri zincirliymiş , konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilir mi gerçekten çok kararsız kaldım

görünüş itibariyle gerçekten haklısınız ama yakıtı az vergisi az parçası ucuz cazip geliyo araba bana nedense , bu özelliklere sahip öğrenciye gelir alternatif öneriniz var mı ?

lada alabilirsin yada yumurta kasa accent
çirkinlik abidesi şu micralar ne yenisini ne eskisini bir şeye benzetemedim

9.000 tl ile biraz daha düşük model Astra-f Yada Corsa -B bakabilirsin. Ben micrayı da çirkin bulmuyorum açıkcası, hele bitane 2 kapılı yere basılmış, krom egsoz uçlu bi micra vardı bakan dönüp tekrar bakıyordu.. :) Kendine has tarzı olan bir araç. Bu tip arabaları sevmesemde Micranın bu kasası bana hep sevimli gözükür..

normal_nissan-micra-k11-tuning_281229.jpg

nissan-micra-k11-tuning_281429.jpg

nissan-micra-k11-tuning_283929.jpg

nissan-micra-k11-tuning_284029.jpg

nissan-micra-k11-tuning_284629.jpg

Son düzenleme:
bu fiyata alınabilecek opellerin artık masraf yaşları gelmiş oluyo , opelden sonra ladaya hiç alışamam binemem dürter o araba beni , hyundai desen yine öylesine aradığım daha farklı bişey , micra çok kafama yatıyo , o kadar da kötü değil bee

valla haklısınız sanırım pazar günü alıcam aracı :)

Almadan motor durumuna ve kasasına baktır mutlaka. Herhangi problemi yoksa alınır. Kafana sarmazsa koyarsın satılığa, 300-500 aramazsın bindiğine sayarsın.. Görüntü olarak temiz duruyor.. Sürüşünün keyifli olacağı kanaatindeyim :D

Geri