merkezi kilt calışmıyor

güncelleyelım bakalım

servise gösterip fiyat istedimi hiç.
su veya bundandır dedilermi.
Bi fikir al istersen fazla bişi çıkarmazlar belki.

Selam
Senin Sorunun Kontak Anahtarından Şöyleki Direksiyon Kısmında İnmob Kabloları Var Direksiyona Giden Onlar Bak Oynamış Olabilir Kesin Ondandır

evet arkadaşım aracın güvenliğini radyo teyp yaptığı için oluyor

Selam
Senin Sorunun Kontak Anahtarından Şöyleki Direksiyon Kısmında İnmob Kabloları Var Direksiyona Giden Onlar Bak Oynamış Olabilir Kesin Ondandır

nerede bu kaplolarkı

ne yaptın bülent kardeş. çözüldümü sorun.

yok kardesım kayserıye gıtmem gerekıyor bulundugum yerde 5 elektrıkcıye sordum anlamadılar

teybın baglantı kaplolarında yanlıslık olmus arkadakı sarı ve kırmızı elktrık kaploları aynı baglanmıs buda merkezı kıdın sureklı acık oldugu uyarısını verıyordu tech 2 bagladık sorunu hemen gosterdı ayrı ayrı baglandı suan merkezı kılıt calısıyor teybını degıstırenlere yada degıstırmeyı dusunenlere bu ıslerı sadece ehlıne yaptırmaları bılıyorum dıyenlere kanmamaları ıcın bır ornek teskıl etsın benımkı

arkadaslar tesısatı takdırdıktan sonra merkezi kilit calişmaz oldu acıyor ama kapatmıyor bu yol bılgısayarı ekranıda calışmıyor onu baglamadı tesısatcı yol bılgısayar ekranı baglanabılıyormu bılgısı olan varmı yardımcı olurmusunuz bu arada teyp pioneer 6950

Arkadaşım gece bu saatte denk geldim konuya hepsini de okumadım ama, sorunu halletmişşin ama sonradan benzer sorunla karşılaşacaklar için başka bir şeklini yazmak stedim. Ustalar elektrik sistemi ile ilgili bir montaj yaparken akü kutup başlarını sökerlerç Eğer teyp takarken bunu yaptılarsa immobiliser ve anahtar kodu arasındaki iletişim kopar. Anahtarlarının içindeki chip kodunu tekrar yüklemenin tek yolu;
1. anahtarı kontağa takıyorsun.
2. Ateşleme konumuna geçmeden gösterge ışıkları yakma konumu ve neredeyse 1 mm daha çevirsen marş basacak konumuna kadar anahtarı çeviriyor ve tutuyorsun.
3. BU konumda iken anahtar üzerindeki açma kapama düğmelerine birer kez basıyorsun, bu arada merkezi kilitlerin açtığını ve kapattığını görüyorsun.

Böylece anahtarların ile merkezi kilitlerin kodları eşitlenmiş oluyor, sorun böyle halloluyor.

Son düzenleme:
Geri