merkezi kilt calışmıyor

dıyorumya teybı caktırdıktan sonra calısmadı oda bır haftaya tekavul edıyor ondan once cok saglıklı calısıyor yarın kontrol ederım sıgortaları falan ama benım suphem teyımden kaynaklanıyor sanırım cozumu teybın orjınalını takmak oda setı yok etmem demek onun ıcın ya yenıden merkezı kılıt takımı alınaak yada boyle devam

sorun teybin orjinali ile allakalı değil muhtemel orjinali de taksan kapamayacak. Onun merkezi kilitle alakası yok.
takarken bişi olmuş. akü voltajını kesince sapıtmış olabilir. çözülür.

hala cozemedım bugun sıgortalarıda kontrol ettım saglamlar ne yapabılırım

Siğortalar zaten saglamdır. merkezi sistemin siğortasını söküp 5.10dk bekledinmi.? Sistemin resetlenmesi için.

onu yenı duyuorum oylemı yapmam gerelıyor

merkezi sistemin siğortasını yada akü kutup başını sök.
5.10 dk bekle tekrar takıp

Anahtarı ile kontak açıkken merkezi siteme tanımlama için açma ve kapama tuşlarına 5.10 sn basılı tut.

Eger teyp baglanırken merkezi sistem de algılama hatası olduysa adüzelecektir.

Aklıma geldi yedek anahtarı denedinmi hiç.. Anahtarın çalıştgından eminsin değilmi.?

yedek anahtarda merkezı kılıt yok dıyorumya acıyor kapatmıyor gecen tınerle temızledım belkı bır ıletısım kopuklugu falanmı var dıye ama olmadı kapatmıyor

Tiner anahtardaki tuşların içine kaçtıysa pilastik aksamına zarar vermiş olabilir. ölçü aleti varsa tuş basınca basıyormu bacaklarından bi ölçmek lazım.

Tiner anahtardaki tuşların içine kaçtıysa pilastik aksamına zarar vermiş olabilir. ölçü aleti varsa tuş basınca basıyormu bacaklarından bi ölçmek lazım.
ben calısmıyor dıye tınerle temızlemeye calısdım olcu aletım var ohm gostermesı lazım

ölçü aletin varsa belki de tuş arızalı en başından beri.
ölçü aleti diğital mi ektronikmi ona göre değişir.
elektroniklerde genelde ksadevre kontrolü için ayrı yer var.

Analog larda ohm kademesine alıp propları birbirine değdirdiğinde ibre sona vuracak. ( çalışıyomu kontrol )
ölçüaletini tuşların bacagına tuttugunda ibre boş tuşa bastığında sona vuracak. Açma tuşuyla ölçümleri kıyaslıyabilirsin.
yalnız bu işlemi kumandanın pilini sökerek yap.

Geri