merkezi kilt calışmıyor

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar tesısatı takdırdıktan sonra merkezi kilit calişmaz oldu acıyor ama kapatmıyor bu yol bılgısayarı ekranıda calışmıyor onu baglamadı tesısatcı yol bılgısayar ekranı baglanabılıyormu bılgısı olan varmı yardımcı olurmusunuz bu arada teyp pioneer 6950

ya arkadaslar hıc kımse orjınal teybı sokturmedımı hıc kımsenın basına gelmedımı

Bilğisi olanlar vardır mutlaka da.
teyp ile merkezi kilit ve yol bilğisayarının ne baglantısı var anlamadım.

Orjinal teyp dışında teyp kullandığın için yol bilgisayarı ekranında tarih saat scaklık vs bilğileri görüceksin. takılan teybe uyumlu olmadığı için frekans vs gözükmeyecek. çalışmıyo derken hiçbirşey mi göstermiyor.

peki merak ettim takılan teybi sökünce bu hatalar normale dönüyormu.

Bilğisi olanlar vardır mutlaka da.
teyp ile merkezi kilit ve yol bilğisayarının ne baglantısı var anlamadım.

Orjinal teyp dışında teyp kullandığın için yol bilgisayarı ekranında tarih saat scaklık vs bilğileri görüceksin. takılan teybe uyumlu olmadığı için frekans vs gözükmeyecek. çalışmıyo derken hiçbirşey mi göstermiyor.

peki merak ettim takılan teybi sökünce bu hatalar normale dönüyormu.
radyo frekansları gozukmuyor bıde ne bılıyım merkezı kılıt calısmıyor yarın ankaraya gıdecegım zamanım yok sokup takmaya ama teybı degıstırınce oldu elektrıkcıye goturdum orjınal teybı sokunce olabılecegını soyledı acıyor ama kılıtlemıyor

pioneer teybe bildiğim kadar yol bilgisayarının ekranı baglanmıyor. teyp bilgilerini o ekrandan görememenm normal sorun yok.

çünkü teybin frekans datasını ekran bilğisini filan arka soketten çıkarıp ekrana baglanması lazım. Pionner keni üzerinde ekranı olduğu için arkadan öyle bi data çıkarmıyor.

Orjinal teyp üzerinde ekranı olmadığı için ekran datası arkadan çıkıp yol bilğisayarı ekranına gidiyor. sende oradan görüyorsun araca uyumlu özel yapılmış.

Yani orjinal teybi dışında yol bilgisayarı ekranından frekansları göremezsin.

Merkezi kilit ile i alaka yok ama muhtemel ugraşırken arkadan bi soket filan çektirdi.
kapatma düğmesine bastığınızda röle sesi kapılarda kilitlerde hiç ses oynama hareket yokmu.

Kontağı açıp merkezi sistemin alğılaması için kapatma tuşuna uzun süre basmayı basılı tutmayı denedinmi.

Son düzenleme:
pioneer teybe bildiğim kadar yol bilgisayarının ekranı baglanmıyor. teyp bilgilerini o ekrandan görememenm normal sorun yok.

çünkü teybin frekans datasını ekran bilğisini filan arka soketten çıkarıp ekrana baglanması lazım. Pionner keni üzerinde ekranı olduğu için arkadan öyle bi data çıkarmıyor.

Orjinal teyp üzerinde ekranı olmadığı için ekran datası arkadan çıkıp yol bilğisayarı ekranına gidiyor. sende oradan görüyorsun araca uyumlu özel yapılmış.

Merkezi kilit ile i alaka yok ama muhtemel ugraşırken arkadan bi soket filan çektirdi.
kapatma düğmesine bastığınızda röle sesi kapılarda kilitlerde hiç ses oynama hareket yokmu.

Kontağı açıp merkezi sistemin alğılaması için kapatma tuşuna uzun süre basmayı denedinmi.
cengız yardımların ıcın tesekkur ederım ses yanı tık yok kaplo cıkmıs olabılır dıye bende dusundum ama orda merkezı kılıdı ılgılendıren bır kaplo varmıkı hem olsa dahı yerınden cıktıgını dusunsek kılıtlerın acılması anormal degılmı

Evet açıyorsa kapaması lazım. Çünkü kapı kilit motorlarına 2 kablo gidiyor. biri çılksa açmaz da.
Ya takarken siğorta filan attımı aküyü ye dokundumu hiç
merkezi sistem kilit sifresini tekrar tanımlyamamış olabilir.
Tanımlama için kontak açık kumanda kapatma tuşuna uzun süre bastınmı hiç.

tabı akuden elektrık cekıldı o anda dokundu sıfreyı tanımlamaması gıbı bır durumu dusenemedım cunku acıyordu ıstersen bır deneyım gelıyorum

kontak açık kumanda kapatma tuşuna uzun süre bastım etkılenen bır sey olmuyor

forumda akü söküldükten sonra bu tip merkezi kilit açma kapama şikayetleri olanları gördüm.
tekrar tanımlama için dediğim gibi yapıyolardı hatırladığım kadarıyla. sende bi araştır istersen.

istersen bide şunu dene yarın. Ya akü kutup başını çıkarıp tekrar bagla. yada klavuzdan bak merkezi sistemin siğortasını bi sök tak. bi resetlensin sistem.
ondan sonra bi açıp kapamayı dene.
Bu arada anahtarındaki kapatma tuşunda bi sorun yok değilmi eminsin. açıp baktınmı hiç.

Geri