Merkezi kilitle cam kalkması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak0403
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak0403

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba beyler, benim bir sorum var ya; çoğu opelde merkezi kilitle camlar otomatik kalkıyo bende 2004 astra G var bende bu sistem yok yada aldığım adam devre dışı bırakmış büyük ihtimal. Çünkü 2000 model classic de bile var benim ki 2004 yok. Ben bunun olup olmadığını nasıl anlayacağım ve yoksa nasıl birşey taktıracağım. sonradan takdırmanın zararı varmı ? ??????

Balıkesirliyim özel se rvise sordum taktırırsan iyi birşey takmak lazımmış hepsi merkezi kilide uymazmış ve ayrıca sonradan taktırınca araba 10 gün filan çalışmazsa aküsü bitermiş öyle dediler ????????

arkadaşım yok onu modül ve/veya diyot ile yapıyorlar diyotla yapılan sistem aküyü yiyiyor

aracınızın modeli ne?

arkadaşlar ben 2 yıldır diyotla kullanıyorum ne akü yedi nede bir problem çıkardı.
gayette düzgün çalışıyor.

benim 99 corsada da var super bi ozellik tam arabayi stop edince tekrar yarim kontak yapip camlari kapatmak iskence :D park edince insanlar abi camlar acik kaldi diyo kumandadan kapatiyom komedi oluyo :D akude problem olmadi herkeze tavsiye ederim

2004 Astra G classic

Diyot ne beyler ?
Ben cam kaldırma modülünü sordum sevise o da sonra takılınca akü yer dedi. 10 gün filan çalıştırmazsan akü biter dedi.

benim 99 corsada da var super bi ozellik tam arabayi stop edince tekrar yarim kontak yapip camlari kapatmak iskence :D park edince insanlar abi camlar acik kaldi diyo kumandadan kapatiyom komedi oluyo :D akude problem olmadi herkeze tavsiye ederim

iskence olayına kesinlkle katılıyorum :(
nası bi sistem yapıyolar kaça maloldu bide sana?

forum da arama motorundan bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri