Meriva 2005 yan sol ayna yardım edin.. :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gazbalas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gazbalas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Abimlerim kardeşlerim bu akşam arabayı park ettikten sonra aynayı katlarken birden ayna yerinden çıktı ve kırıldı cam kısmını nerede nasıl yaptırabilirim yapıştığı kısımdan çıktı nasıl oldu anlamadım yere düştü kırıldı öneriniz varmı nasıl yaptırabilirim hergün en az 100- 150 km yol yapıyorum istanbul trafiğinde ayna olmazsa olmaz.. yardımlarınız bekliyorum..:(:(:(:(:(

20 tl'ye ayna alacaksınız resistansınız sağlamsa ince bir çift taraflı bir bant ve bazı noktalardan siyah silikonla evladiyelik halledebilirsiniz :) (resistansın çalışıp çalışmadığını araba çalışırken klima panelinden arka cam resistans tuşuna basarak 3 4 dk sonra aynanın o plastiği ısınıyorsa resıstansı sağlamdır...)

20 tl'ye ayna alacaksınız resistansınız sağlamsa ince bir çift taraflı bir bant ve bazı noktalardan siyah silikonla evladiyelik halledebilirsiniz :) (resistansın çalışıp çalışmadığını araba çalışırken klima panelinden arka cam resistans tuşuna basarak 3 4 dk sonra aynanın o plastiği ısınıyorsa resıstansı sağlamdır...)

Saolasın ustamda camı nerden alıcam odak opeli aradım 73 lira fiyat çektiler cam kısmı için yüksek geldi fiyatı bide %25 iskontolu hali bu..
Ustam nerden alabilirim bir yol gösterirsen sevinirim.

Saolasın ustamda camı nerden alıcam odak opeli aradım 73 lira fiyat çektiler cam kısmı için yüksek geldi fiyatı bide %25 iskontolu hali bu..
Ustam nerden alabilirim bir yol gösterirsen sevinirim.

bizim burda parçacılarda falan 20 tl alıyorum ben. astra g2mize araba vurrdu kırıldı aldım. geçen ayda vectra c'nin düştü bizim allahtan kırılmadı :D sadece etrafında çok ufak bir göz gibi bir nokta attı. sorduğumda oda 20 tl dediler. ama kararan olduğundan almadım...

bizim burda parçacılarda falan 20 tl alıyorum ben. astra g2mize araba vurrdu kırıldı aldım. geçen ayda vectra c'nin düştü bizim allahtan kırılmadı :D sadece etrafında çok ufak bir göz gibi bir nokta attı. sorduğumda oda 20 tl dediler. ama kararan olduğundan almadım...

Yarın işten dönüşte soruyim Odak opel uçmuş 20 tl nerde servisin verdiği fiyat nerde saolasın hocam yarın bi soruyim

Arkadaşlar gitmedik yedek parçacı kalmadı ayna camı kime gitsem yok bide oto camcı denedim ama bu gittiğim beceremedi ayna bas bas bağırıyo orjinal değilim diye bakalım bide kaza yaptık onun masrafları var tampon iki yerden yarıldı japonla bile yapıştırılır ama değişecek diyolar geçsinler braket kırıldı tampon tırnakları sağlam tamponu tamir ettiricem braketleride yenileticem olay tamamdır.

sakaryada bile camcılarda bulunuyor yan sanayi aynalar istanbulda bulamamanız enteresan geldi. internette opel parçaları satan sitelerden sipariş verip alın.
bu arada geçmiş olsun.

Sonunda yazabildim arkadaşlar istanbulda yedek parçacı yeri buldum adamlar direk GM'dan siparişle bile getiriyolar ODAK opelin 93 lira dediği ayna camını 27 liraya aldım ayrıca vites körüğümde küçük bikaç soyulma vardı 15 lirayada vites körüğü aldım fıskiye memelerimden bitanesi problemliydi orjinalini 8 liraya aldım yedek parça problemim kalmadı orjinalini bu dükkandan alıp özel servise işçilik verip yaptırırım artık odaktan memnundum ama fiyatlarını gözden geçirmeliler...

Geri