Merhaba...

çellocu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bende tekirdağ'lıyım işten dolayı elazığ'da yaşıyorum, 32 yaşındayım 29 şubat'ta sipariş ettiğim aracımı halen beklemekteyim, astra J ile ilgili haberleri DH forumundan takip ediyordum ama buranın daha detaylı bir forum olduğunu görünce bende üye oldum. nice güzel muhabbetlere inşallah...

Ynt: merhaba...

Sn. Çellocu,

Hoş geldiniz. Biz de DH'da takip ediyorduk; biz de buraya geldik :)

En kısa zamanda araca kavuşmanızı diliyorum.

Sn. Çellocu hoşgeldiniz.. bende aracını bekleyen bir üye olarak burayı keşfettim ve ve yaklaşık 2 haftadır forumu takipteyim çok faydalı bilgiler bulacağınıza emin olabilirsiniz iyi forumlar dilerim.

Ama her başlığı okuyup da sonra "sizin yüzünüzden araca bindiğimde zaten herşeyi biliyordum" diye kızmayın bize :)

Gerçi kızamazsınız. Araçlarımız sağ olsunlar hergün yeni birşey öğretiyorlar bize ve gizemli servislerimiz tabiki :)

ama birde düşünün aracınız 3 yaşına gelmiş sizin bilmediğiniz özellikleri var o da trajikomik olurdu "opelsizasla" gereksiz cümlelerden arındırılmış sade ve net bir kullanım klavuzu gibi :)

Sn.çellocu hoşgelniz forumumuza. :)
Yeni aracınız hayırlsı olsun.Umarım keyifli ve bol paylaşımlı vakitler geçirirsiniz.
İyi forumlar. :)

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, herkese kazasız belasız sürüşler...

Forumumuza hoşgeldiniz.En yakın zamanda aracınıza kavuşmanız dileğiyle steeringwheel

Sn.Çellocu,

Aramıza hoşgeldiniz, ne enteresan değilmi, hepimizin tek ortak noktası araçlarımız.Şu araca, hiçbişey için olmasa bile sırf bu nedenle sempati duyuyorum,hepimizi biraraya getirdi diye..
Aldığınızda aracınızı güle güle kullanınız.

alahan1963 link' Alıntı:
.........Şu araca, hiçbişey için olmasa bile sırf bu nedenle sempati duyuyorum,hepimizi biraraya getirdi diye.......

bu yoruma aynen katılıyorum. burda bir forumdan da öte çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşünüyorum

forumun kurulmasında emeği geçen ve yorumlarıyla bizi aydınlatan bilgi paylaşan tüm arkadaşlara bir kez daha saygılarımı sunuyorum

Geri