Merhaba Opel Elveda Reno

Yakında çok iyi bir usta olacaksın inşallah araştırmaların ve merakın çok güzel. Bilgiler çok güzel herzamanki gibi, eline sağlık.

benim hakkımdaki görüşün için teşekkür ederim Eyüp abi...bilgiler çoğu kişinin bildiği bilgiler aslında ancak çoğu kişi yazmaya iğreniyor...ben iğrenmeden yazmaya çalışıyorum...saygılarımla...

selam

ERhan abi mesaj verdiğin için tşkler...ancak ben orda ifade etmeye çalıştım tek nokta enjeksiyonluysa bi tane yani oda oksijen sondasıdır günümüz araçlarda yenilerde yani çok noktalı araçlarda 2 tane sensör vardır bunlar lamda sensörü bide oksijen sondasıdır... yanlış anlaşılma olmasın...saygılar...

yok kardesim yanlis anlasilma yok, senin bilgilerin gercekten cok faydali, arastirmalarinin devamini dilerim, kendine iyi bak, saygilar

Bu gün arabaya test yaptırdım enjektör arızası çıktı. Hava debimetresi ile ilgili bir arıza çıkmadı. Enjektörleri temizlettik ama sorun devam ediyor. Mecburen hava debimetresi alacağız. Fakat iki yetkili servise sordum 580 ytl.den aşağı demiyorlar. Renodan opele geçmenin bir cezası buda galiba. Renoların tamamını 580 YTL. ye değiştirebiliyorduk. :)

yok be mehmet abi hemen soguma opelden, bence cok iyi secim bende senin gibi dusunuyordum ilk onceleri ama simdi cok mutluyum opeli aldigima biraz daha arastir bulursun o parcayi daha ucuza, baska bir masrafta yapma bence bosuna olabilir sen bu debimetreyle ilgilen ilk once eminim ki sorunu haledeceksin, cunku ben cok cektim ustalardan cokta masraf yaptim bosuna, enjektorleri temizletim, benzin pompasi, katalitik konventoru bosuna sokturdum, oksijen sensoru degisti hepsi bosuna, sonra 50 euroya haletim cikma bir debimetre bularak sansima iyi cikti

yok be mehmet abi hemen soguma opelden, bence cok iyi secim bende senin gibi dusunuyordum ilk onceleri ama simdi cok mutluyum opeli aldigima biraz daha arastir bulursun o parcayi daha ucuza, baska bir masrafta yapma bence bosuna olabilir sen bu debimetreyle ilgilen ilk once eminim ki sorunu haledeceksin, cunku ben cok cektim ustalardan cokta masraf yaptim bosuna, enjektorleri temizletim, benzin pompasi, katalitik konventoru bosuna sokturdum, oksijen sensoru degisti hepsi bosuna, sonra 50 euroya haletim cikma bir debimetre bularak sansima iyi cikti

Pişman değilim kardeş ama biraz pahalı tabi yerli arabalara göre. Hamama giren terler.

Geri