Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

Sanroof ve navi sanirim totalxe 5bin yapmiyor mu.beyler buarada bugun arkadasla konustuk arac otomatikmis.

Araç 2011 mi 12 mi ?  33 bin km olduğuna göre 11 dir sanırım ?

Arac 2011 nisan cikisli sanirim hemen hemen 13-14 aylik otomatikmis cozmo orj navi sanroof

ahmetalp link' Alıntı:
Arac 2011 nisan cikisli sanirim hemen hemen 13-14 aylik otomatikmis cozmo orj navi sanroof
Valla sahibinden e felan bak bir fiyat araştırması yap, şuanki sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama bana 33 bin km de hemde 1.4T için çok geldi, ha cosmo sunroof vs olması belki biraz kurtarıyor ama yine de 47-48 e felan alabilirsin diye düşünüyorum.

markopasa86 link' Alıntı:
Valla sahibinden e felan bak bir fiyat araştırması yap, şuanki sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama bana 33 bin km de hemde 1.4T için çok geldi, ha cosmo sunroof vs olması belki biraz kurtarıyor ama yine de 47-48 e felan alabilirsin diye düşünüyorum.

km banada cok geldi arac sahibi arkadasimiz istanbulda ogrenciymis ailesi izmitte olunca hemen hemen her hafta sonu izmite gdip gelmekten olmus km birde memleketti tatildi falan diyince..

+1 bravoo

tamponların boyalı olması çok da problem değil açıkçası benim şahsi görüşüm
sonuçta çoğumuz ya tamponu sürtüyoruz ya da başkası tampona dokunuyor çiziliyor
sonuçta plastik aksam. Fiyat konusuna gelince biraz daha pazarlık edin derim
bu verdiği son fiyat mıdır ?

km ve boyaların olduğunu düşünürsek şu sıralar da opel'in sıfır araçlarında iyi bir indirim söz konusuyken bence istenilen 50.000 tl çok yüksek. Araç ederi en fazla 45-46 diye tahmin ediyorum o km'ye göre.

Boyalı kısım sadece tampon problem teşkil edecek birsen değil aslında.
olabilecek rakam 49 sanırım tek handikap km si aracin

arkadaşım sana şöyle bir şey söyleyim ben sattım 2 hafta falan oldu 2011 sport stil (siyah) 2000 km deydi 45 bine sattık bunda artı olarak navi var birde cosmo paket var kıyaslamayı sen yap artık ama fiyat normal bence fakat km ve boya olayı var daha düşük km de bulabilirsin bence acele etme piyasa yavaş yavaş hareketleniyor.

Geri