Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra ile aranız nasıl, aldığınızdan beri ilk izlenimleriniz neler? iyi ki almışım mı diyorsun, yoksa galiba yanlış bir iş yaptım keşke şu aracımı aldım diyorsun? Artı ve eksileri anlamındaki gözlemleriniz nedir? Merak işte dancee
Astra ile aranız nasıl, aldığınızdan beri ilk izlenimleriniz neler? iyi ki almışım mı diyorsun, yoksa galiba yanlış bir iş yaptım keşke şu aracımı aldım diyorsun? Artı ve eksileri anlamındaki gözlemleriniz nedir? Merak işte dancee
astra ile aram şu anda cok iyi.. bir sıkıntımız yok. iyiki de almışım.. şu anda tam anlamıyla + ve - eksile için söyleyecek kadar birlikte zaman geçiremedik
sadece kısa bir uzun yol deneyimimiz var onunla..
astra ile aram şu anda cok iyi.. bir sıkıntımız yok. iyiki de almışım.. şu anda tam anlamıyla + ve - eksile için söyleyecek kadar birlikte zaman geçiremedik
sadece kısa bir uzun yol deneyimimiz var onunla..
Umarım bol zaman geçirirsin ve uzun bir birliktelik yaşarsın, uzun yol deneyimi de fikir verecektir size, ancak şehir içi de farklı izlenimler verecektir zamanla.