merhaba ben engin

Ynt: merhaba ben engin

hoşbulduk sedan araçlar tercihimdir hb yarım gibi geliyo bana ;)

Birazda cusseliysen hb araclar ya hacimli olacak yada hb olmayacak. İyi bilirim ?

welllcommee

HB araç seven pek çok arkadaşım hatta iki adet de kardeşim var,  Ancaaaak ben de HB araçtan haz etmiyorum.  Sevemedim bir türlü.  Burada Hb sever kardeşlerimizin savunmaya geçmesine neden olacak polemige girmek istiyorum ama hakkaten tam para yarım araba.... zaten görsel olarak da pek cazip gelmiyor.  Tabii ki herkes aynı tarz araçtan hoslanacak değil.

harunhoca link' Alıntı:
HB araç seven pek çok arkadaşım hatta iki adet de kardeşim var,  Ancaaaak ben de HB araçtan haz etmiyorum.  Sevemedim bir türlü.  Burada Hb sever kardeşlerimizin savunmaya geçmesine neden olacak polemige girmek istiyorum ama hakkaten tam para yarım araba.... zaten görsel olarak da pek cazip gelmiyor.  Tabii ki herkes aynı tarz araçtan hoslanacak değil.
Hocam polemige girmek icin demiorum ama insignia nasil hb olmamali ise astrada sedan olmamali bence :)

harunhoca link' Alıntı:
Bu mevzuu uzar. .. benden yorum yok.
Hocam her konuda bizim hb lere yarım araba diye lafi atip  geciyorsunuz sonunda dayanamadim soyledim bende :) bendende yorum yok daha :)

Scrapercar link' Alıntı:
Hocam polemige girmek icin demiorum ama insignia nasil hb olmamali ise astrada sedan olmamali bence :)

+1.000.000.000.000.000 :)
hayatim boyunca hic begenmedigim iki sedan arac H kasa Astra sedan ve 2000 li yillardaki polo classic ti :) j kasa sedan sportif gorunumu sayesinde kurtariyor, G kasada Astra CD sedan ve VWBora tum zamanlarda sedan denilince ilk aklima gelen iki arac

Geri