Merhaba astra sahip adayından

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

balkes

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İzmirden tüm forumdaşlarıma merhabalar. Ben Mustafa. Yıl sonu astra fırsatlarını kollayan biri olarak hepinize selamlar.

Ynt: Merhaba astra sahip adayından

Hoş geldiniz,hayırlısı olsun tez zamanda alırsınız astranızı inşallah.

welllcommee

Hoş bulduk. Teşekür ederim.

Ynt:

Hoş geldiniz. Almak istediğiniz donanim nedir? Fiyatlar konusunda size yardımcı olabilirim. Keyifli forumlar.

Sıfır araç alındığında normalde zarar edilir,  ancak 14 ay önce 57 bine sıfır aldığım aracın ikinci eli şu an 56-58 arası.  Yani astra zarar ettirmiyor  dancee tavsiye ederim satın alın  okkk

WeReWoLF link' Alıntı:
Hoş geldiniz. Almak istediğiniz donanim nedir? Fiyatlar konusunda size yardımcı olabilirim. Keyifli forumlar.
Teşekür ederim.Edition 1.3 dizel düşünmüştüm ancak sanırım üretimi durdurmuşlar. Gönlümdeki sport dizel ancak fiyat farkı baya zorlayacak gibi, bu nedenle edition 1.6 benzinli düşünüyorum. Yardımlarınızı ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

harunhoca link' Alıntı:
Sıfır araç alındığında normalde zarar edilir,  ancak 14 ay önce 57 bine sıfır aldığım aracın ikinci eli şu an 56-58 arası.  Yani astra zarar ettirmiyor  dancee tavsiye ederim satın alın  okkk
Teşekür ederim.Evet doğru söylüyorsunuz ancak 5-6 sene gibi kullanmak istiyorum. Benim için aracın öncelikle güvenli olması sonra da estetik ve ekonomik olması önemli. Zaten verilen ücretler rakam olarak aynı olsa da 4-5 sene de karşılığı yarıya düşüyor.

welllcommee  keyifli forumlar.

welllcommee

Geri