merhaba arkadaslar

tolgahan66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bi sorum olacaktı benim aracın camı çatladı acaba bunu zorunlu sigorta karsılıyomu veya orjinal ve yan sanayi cam fiyatları hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim....

TOLGA POLAT...

Poliçe üzerindeki açıklamaları oku cevabını bulabilirsin.Kasko bu tarz sorunları hallediyor ama trafik sigortasını bilemiycem.

kasko halleder ama camcı iyi yapamazsa ön camdan ses gelmeye başlar benimki gibi..

arkadaslar bi sorum olacaktı benim aracın camı çatladı acaba bunu zorunlu sigorta karsılıyomu veya orjinal ve yan sanayi cam fiyatları hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim....

TOLGA POLAT...

benim bildiğim kadarıyla zorunlu trafik sigortası karşılamıyor

zorunlu trafik sigortası sizin hasarlarınızı değil olası bir kaza anında kaza yaptığının kişinin hasarını sizin kusurunuz oranında karşılar . Kaskonuz var ise hasarı yaptırabilirsiniz. kasko yok ise camı tamir ettirme yolunu seçebilirsiniz

TOLGA POLAT...
Zorunlu trafik sigortası karşılamaz. Orjinalleri çok pahalı. İlla orjinali olsun diyorsan ve camın temiz ise değiştirme tamir ediyorlar. Vectranınki orjinal 350, yan sanayi 150 YTL civarı.

Kasko Karşılıyorr...

Geri