Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 23 Yaşında kamu görevlisiyim yeni bir araç aldım Opel astra J Edition neptün mavi 2013 1.6 115hp sıfır kilometre kasko navigasyon sistemi falan tüm masraflar dahil 45.300 e kampanyadan aldım ankara opan yetkili satıcısından. Öncelikle belirteyim ki eğer hatam varsa affola yeniyim siteye alışkın değilim yeni konu açarak hata yapmış olabilirim lütfen kusuruma bakmayın birkaç sorum olacak sizlere.
1-aracım benzinli kilometrede ankara trafiği şartlarında ne kadar yakar yılda en fazla 8.000 Km yapan biriyim
2-pakete navigasyon sistemide dahil ettirdim ama hangi marka takarlar bilmiyorum nasıl birşey örneğin ailem arka koltukda yansıma olmadan film izleyebilirmi çünkü ekran yukarı doğru bakıyor biraz sanırsam görüntü kaybı olurmu acaba
3-son olarak memnunmusunuz aracınızdan ben eski bir citröen c4 kullanıcısı olarak eminimki çok memnun kalacağım citröen problemli bir markaydı kurtuldum
hatam varsa affola tekrar belirtmek isterim...
1-aracım benzinli kilometrede ankara trafiği şartlarında ne kadar yakar yılda en fazla 8.000 Km yapan biriyim
2-pakete navigasyon sistemide dahil ettirdim ama hangi marka takarlar bilmiyorum nasıl birşey örneğin ailem arka koltukda yansıma olmadan film izleyebilirmi çünkü ekran yukarı doğru bakıyor biraz sanırsam görüntü kaybı olurmu acaba
3-son olarak memnunmusunuz aracınızdan ben eski bir citröen c4 kullanıcısı olarak eminimki çok memnun kalacağım citröen problemli bir markaydı kurtuldum
hatam varsa affola tekrar belirtmek isterim...