mercekli toros:D

evt akşam ilk koyduğun resmi ben gördüm daha yorum bile yapılmamıştı ve gerçekten mercekliydi sanırım angellı olsun die photoshopladın ama ilk resmi gördüm photoshop değildi
paylaşım için tşkler

fatosun krali :)

Logosuz panjur güzel olur bu araca:D:D

ne yapsan toros ...

Zenon far kullaniyorsa öncelikle karşisindaki insana saygisindan dolayi o merceği takan arkadaşi tebrik etmek lazim.sirf hava olsun diye merceksiz 8000 ile 20000k arasi zenonlarla gezenlere illet oluyorum.resmen geçici körlük yaşatiyorlar karşilarindaki insanlara.alt tarafi 40 liralik mercek takacaklar halbuki.

bana bu işi 40 liraya yapanı bulursanızz , 3 araba sırada bekletıyorum sizin içinn :) kime sorsam 300 lira diyor. 900 liraya babamı kör ederim :p

Yakışır Toros'a...

bana bu işi 40 liraya yapanı bulursanızz , 3 araba sırada bekletıyorum sizin içinn :) kime sorsam 300 lira diyor. 900 liraya babamı kör ederim :p
Hocam komple mercekli angel far satıyorlar 300 liraya,ben sadece tek satılan mercekten bahsettim,size kim sadece mercek için 300 lira fiyat çektiyse kazıklamaya kalkmıs.Pİysada valeonun, hellanın uygun fiyata satılan mercekleri var eğer arıyorsan.

Geri