mercekli angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozanca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model opel astra g hb aracıma mercekli angel takmak istiyorum bu konuda önerilerinizi alabilirmiyim...

siyah zemli angellardan bahsediyosunuz sanırım..bence çok yakışıyor her renge gidiyor angel farlar..birde mercekli düşünüyorsunuz en mavisindende bir xenon takarsanz tadından yenmez

en kalitelisinden taktırmanızı tavsiye ederim ..ucuzluklar patlayabiliyormuş..alenktirikçi arkadaş öyle diyo

siyah zemli angellardan bahsediyosunuz sanırım..bence çok yakışıyor her renge gidiyor angel farlar..birde mercekli düşünüyorsunuz en mavisindende bir xenon takarsanz tadından yenmez

sonra buraya gelip gece göremiyorum diye konu açarsınız:D

birisi gelsin şu marka Mercekli Zenon Far, şu marka Zenon Kit ve xxxxK ampul kullandım gece yolu çok iyi görüyorum desin ben de yapacam aynısından...

2009 astra classic 3 aracıma 2 sene önce mercekli, siyah zeminli angel eyes far taktırdım. çok memnunum. tek kusuru yıkamadan sonra buhar yapmasıydı, onuda silikonla hallettim.

Son düzenleme:
Eğer ki içini açıp merceklerini değiştirmeyecekseniz kesinlikle uzak durun,tamam güzel görünüyor ama kör kör gidiyorsunuz herkesin ortak şikayeti bu,yok güzel görünsün aydınlatmasa da olur derseniz ayrı :D

43sr8.jpg

Bende depo marka angel far vardı,merceklerini hella Bi-xenon ile değiştirdim eskisinden çok daha iyi bir aydınlatmaya sahibim,4300k orjinal osram ampuller ve merso balastları var,şimdiki aklım olsa direk bu merceği orjinal farlara sokardım hiç angel mangel olaylarına girmezdim

eren yazmış zaten olayı gercekten öyle paranızı sokaga atmayın uzun yolda cekılmıyor

Angel alip takma artik biraz ozenti ibi kaciyo. Sana tavsiyem farin icine orjinal mercek uygulamasi ve xenon yapmandir.

Geri