• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

mercek+xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hodja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hodja

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba
vectra b ye mercek+xenon uygulaması yapacak bir usta arıyorum. bilen varsa yardımlarını bekliyorum
saygılarımla

tuningçilerde mercekli farlar satılıyor birde xenon bağlat tamamdır

sanırım vectra b ler için mercekli hazır farları var yani farla uğraşıp kesip biçip mercek uygulaması yapmanıza gerek yok.. hazır mercekli farınızı alın birde xenon kit alın mtec tamamdır.

vectra b1 in camları buzlu olduğu için mercek takmak güzel olmuyor ya b2 nin seffaf farlarını alıp mercek montajı yapacaksınız ki o da bayağı zahmetli bir iş camının sökülmesi merceklerin tam gönyesinde montajı falan... ya b2 nin cdx modelllerindeki orjinal mercekli farlarını alacaksınız oda olmazsa FK yada Junyan marka kendiliğinden mercekli angel li farları var alternatif olarak onları da kullanabilirsiniz....

vectra b1 in camları buzlu olduğu için mercek takmak güzel olmuyor ya b2 nin seffaf farlarını alıp mercek montajı yapacaksınız ki o da bayağı zahmetli bir iş camının sökülmesi merceklerin tam gönyesinde montajı falan... ya b2 nin cdx modelllerindeki orjinal mercekli farlarını alacaksınız oda olmazsa FK yada Junyan marka kendiliğinden mercekli angel li farları var alternatif olarak onları da kullanabilirsiniz....

cahilliğimi hoş görün :sorry:vectra b1 nedir.. b2 nedir . 2001 model bendeki..b1 mi b2 mi bilmiyorum:)

B1 makyajsız B2 Makyajlı kasa.. ilk çıkan b kasa b1 dir sonra araba bir ara makyaj gördü o kasada b2 dir. sizinki büyük ihtimal b2

Sizinki b2

yaşar senin araba da otomatikmiş bir şey sormak istiyorum sana; kadranda P-R-N-D-3-2 vitesleri çıkıyormu ? benimkinde vitesi gösteren hiç birşey yok ..:mad:bir tek vitesin yanında beyaz renkle yazılmışlar. onlarda aydınlatma da yok gece oldukça sıkıntılı oluyor.

Geri