mercedes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h den sonra focus 2 almistim yaklasik ikisenedir biniyorum. artik satma zamani geldi izinde yaklasiyor arabayla gelmek istiyorum türkiyeye ama focusla cekilmez gibi geliyor yol cok sesli kafa beyin koymaz focusu satarsam ayni para civarinda yola gidecek bir araba bakiyorum bu aralar mercedes c serisinin 2001 modelleri fiyatlari bana hitap eder düzeyde fakat hic bir bilgim yok nasildir acaba örnegin ilandaki araba http://www.willhaben.at/iad/gebrauc...se-c-200-elegance-cdi-41338714/?adId=41338714 http://www.willhaben.at/iad/gebrauc...se-c-200-elegance-cdi-40655653/?adId=40655653

Linkler açılmıyor mehmet
bu arada focus ile uzun yol çekilmez demedi deme...

Linkler açılmıyor mehmet
bu arada focus ile uzun yol çekilmez demedi deme...
bende linkler aciliyo uzun yola cikmayi düsünmüyorum astra h ile cikmistim en son 10bin km yapmistim bir ayda 1.7 cdti motordu ama yinede az geliyor bazen focusla hic cekilmez motor sesi cok geliyor iceriye

Bence C serisinin en güzel kasası..Linkler açılmıyor ama Kompressor ise daha da iyi olur.Aynı fiyatlara '98-99 model W210 bulabilirmisiniz?

kesınlıkle uzun yol ıcın ıdeal bi arabadır bizim bi tanıdıklarda c220 cdi var adam öve öve bi kalıyo nazar degmesin... en son ilanınızdakide güzelmiş fiyatlarıda bana normal geldi...

bu arada ben o son ilandaki km ye takıldım 150 000 ne biliyim baya bi az geldi bana dikkat edin

türkiyedekilerle karsilastirdim fiyatlari nerdeyse türkiyedeki fiyata burda üctane aliyosun türkiye herzaman pahali oluyor.ama bukadarda fiyat farki mercedeste görüyorum

c kasaların en sağlamıdır diyebilirim. abim kullandı 3 ay öncesine kadar. çok araç kullandım ancak insana ayrı bir duygu veren başka bir araç görmedim. sorunsuz bir araç. 30 yıllık bir merso başustanın demesine göre bundan sonra çıkan kasalar biraz malzeme kalitesi açısından düşükmüş. temizini bulursan kaçırma derim. yalnız bunların şanzumanında bir parça değişti fabrika geri çağırdı değişmemişse o sıkıntı yaratabilir. araç 3-4 arası vites boşaltıyordu bağırıyordu ama gitmiyordu ve çok sarsıntılı geçiyordu ama bunu günde bir kere falan yapıyordu. conta tarzı bir şey değiştirdi düzeldi 1200 liraya mal oldu ama.

Geri