Hayırlı olsun. Güzel araç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracı al, beğenmezsen bana devredersin.
Mehmet aracın her bakımı servisde yapılmış, defterede kayıtlı,km az az kullanılmış...pazarlığı iyi yap al derim...Anlaşmalı 11000 Euroya al güle güle kullan...arkadaslar bu arabayi alirken neyine dikkat etmem lazim yarin bakmaya gidiyorum http://www.autoscout24.at/Details.aspx?id=230247122&cd=635002354070000000&asrc=st|as
AB ye girersek biz de böyle ucuz otomobillere binebilecez inşallah bir an önce şu gümrük birliği v.s. sağlanır ve AB ye girebiliriz.
Arabaya baktırma konusuna gelirsek, öncelikle hayırlı uğurlu olsun,
Dikkat edeceğiniz hususlar;
Araç pertmi, değişeni varmı, motor sağlıklı mı, yürüründe, elektronik aksamında problem varmı, bakımları güncel yapılmış mı, yapılması mı gerekiyor, lastikler iyi durumdamı, şanzımanda problem varmı, klima çalışıyormu, bunlara ve şu an aklıma gelmeyen mekanik arızalarına da baktırırsanız sizin için çok iyi olur, aldıktan sonra ekstra masraf etmemiş olursunuz.
şu vergı olayı yuzunden gıtcem yurt dısında yaşıcam olcam oranın vatandaşı glecem buraya ınternettekı tum yabancıdan yabancıya aracları alcam 10 15 bın tl ye ndır bu ya abı kızma sana demıyorum emsallerı 13000 euro bu 11000 euro fıytlara bak ya adam bu paraya burda utanmasa şahın dogan satcak orda alınan araca bak.. bu aralar cıddı cıddı dusunmeye basladım yurt dısına gıtmeyı...
şu vergı olayı yuzunden gıtcem yurt dısında yaşıcam olcam oranın vatandaşı glecem buraya ınternettekı tum yabancıdan yabancıya aracları alcam 10 15 bın tl ye ndır bu ya abı kızma sana demıyorum emsallerı 13000 euro bu 11000 euro fıytlara bak ya adam bu paraya burda utanmasa şahın dogan satcak orda alınan araca bak.. bu aralar cıddı cıddı dusunmeye basladım yurt dısına gıtmeyı...
Onlarda sanki kucak açmış türkleri bekliyorlar![]()