mercedes aliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw arkadaş yine klasik olacak ama gelde isyan etme 11,000 euro bu nedir ya bu nasıl bir iştir ya

bu arada araç hakkında bence buradan bizim söyleyecek birşeyimiz yok. yetkili bir servisine götürüp en küçük vidasına kadar bakarlar zaten. bu tür araçlarda yok motor üflüyo mu vs. yapacak bişi yok bilgisayar ortamı tamamiyle. kaporta kısmı zaten buradan yapacak birşey yok

Arabanın dibi dibi....

adaletin bu mu dünya :) 11,000 euro ya TR de bulsam düşünmeden alırım :)

Adaletini ......dünya

AB ye girersek biz de böyle ucuz otomobillere binebilecez inşallah bir an önce şu gümrük birliği v.s. sağlanır ve AB ye girebiliriz.

Arabaya baktırma konusuna gelirsek, öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

Dikkat edeceğiniz hususlar;

Araç pertmi, değişeni varmı, motor sağlıklı mı, yürüründe, elektronik aksamında problem varmı, bakımları güncel yapılmış mı, yapılması mı gerekiyor, lastikler iyi durumdamı, şanzımanda problem varmı, klima çalışıyormu, bunlara ve şu an aklıma gelmeyen mekanik arızalarına da baktırırsanız sizin için çok iyi olur, aldıktan sonra ekstra masraf etmemiş olursunuz.

Son düzenleme:
Bu fiyata araç pert bile olsa hava karada alırım , kaçırmam :)

o fiyata türkiye o araba pert olsa ben yine alırım hiç kaçırmam yıldız ya yıldız...fark ortada...ahhh ahh yine yıldız duygularım depreşti...bu aracın çift sanruuf olanını bulacan ömür billah satmam ha...

o fiyata türkiye o araba pert olsa ben yine alırım hiç kaçırmam yıldız ya yıldız...fark ortada...ahhh ahh yine yıldız duygularım depreşti...bu aracın çift sanruuf olanını bulacan ömür billah satmam ha...
bende kafaya koydum önce anahtarını alacam :)

şu fiyatları görünce çıldırıyorum

Geri