Meleklere ASLA küfredilmez!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk yaratıcısına sormuş;
'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum.'
Yaratıcı; 'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın.'
Çocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! .'
Yaratıcı; 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana.' Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .'
'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır.' der yaratıcı..
O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eğer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ...''''Meleğinin adının önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...''

Şimdi O Meleklere Küfür Eden ----- adi insanlıktan anlamayan ------sesleniyorumm
Bir insan Nekadar adi olursa olsun O MELEKLERE ASLA KÜFREDİLMEZ
onlar sizi giymeyip giydiren içmeyip içtiren aç kalıp sizi doyuran gece sizleri için hiç uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta küfür edebiliyorsunuz SİZ KENDİ ANNENİZE KÜFÜR ETTİREBİLİRMİSİNZ ACABA...
Sizler karşımda olsanız yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ona da değmezsiniz...

güzel bi yazı bunun tam terside ülkemizde mevcut savunmasız tertemiz küçük bebekleri öldüresiye döven tecavüz eden buz gibi havada sokağa koyan acımasız annelerde var ama herşeye rağmen annelerin hakkı hiçbirşeyle ödenmez

paylaşım için teşekkürler! çok doğru bir yazı!!!

paylaşım için sağol...

Teşekkürler...Elbette edilmemeli...

paylasım için saol

Paylaşım için teşekkürler..

tesekkürler çok duygulandım gerçekten güzel yazı

Paylaşım güzel.Teşekkürler Samet .

ne kadar sinirlensemde karsımdakinin ailesine küfür etmem kendimed ettirmem
cok güzel bir paylasım

Geri