meganın önünü dağıttık :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük geçmiş olsun .. Megan 2 lerin şasileri çok sağlam araç bununda şaside bişi yok anlaşılıyor ön tamponun arkasında alaşımdan yapılmış bi parça var o gidik beşik belki eğilmiştir çamurluklar fazla esnemeden kırılmış megandakilerde fazla bişi olcağını sanmıyorum tekrardan geçmiş olsun ....

meganın bazı yerleri plastik gibi ama bilmiyorum güvenlik konusunda nasıl.. yani tamponun çamurluğun falan parçalanması iyi mi kötü mü emin deilim

çok geçmiş olsun ben de güngören de geçenlerde takla atıyordum ama hızdan değil.sokak girişi diye gösterdikleri yerin bir kısmı merdivenmiş.yokuş aşağı da olduğundan bişi gözükmüyor yol diye ordan inmek zorunda kaldım yanlışlıkla arabanın iki tekeri boşa çıktı dengeyi yitirdi ama sorun yaşamadan arabayı indirdim yola.çok geçmiş olsun allah korumuş...

Geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun.
reno en nefret ettiğim markadır.valla 2 ay çalışdım sanki insanları kandırıyormuş gibi hissederdim, soğuk davranıp satmamaya çalışırdım. çamurlukların plastik olması falan insanı soğutuyor. özellikle benim gibi amerikancıları.
adamlar 5 yıldız alıyorlar ama arabalarını sadece ncap testlerine göre yapıp öyle alıyorlar. bi ara kazalı renoların resimlerini biriktiriyordum ama formatda gitti. ordaki clioları meganeları görmeliydiniz.

Geçmiş olsun.
En ufak darbede meganlar önü brakıyor zaten.

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun

geçmiş olsun

Geri