Megane I ve başımdan geçenler...

Bu arada çok sert şekilde bir çukura veya kasise girdiğinizde de tuş yukarı kalkabiliyor. Araç durduk yere stop ederse aklınızda bulunsun dedim. Dokunmanız yeterli. Ben de Laguna'dan biliyorum.

Güzel bir paylaşım olmuş. Abimde de Megane 1 var, bu düğmenin yeri tam olarak nerede, hatta mümkünse resmini paylaşırmısınız? Arasıra da olsa Megan'ı ben de kullanıyorum, memleketin yolları malüm, yolda felan kalmayayım :).

Güzel bir paylaşım olmuş. Abimde de Megane 1 var, bu düğmenin yeri tam olarak nerede, hatta mümkünse resmini paylaşırmısınız? Arasıra da olsa Megan'ı ben de kullanıyorum, memleketin yolları malüm, yolda felan kalmayayım :).
Motor kaputunun içinde, sol çamurluğun üstüyle savaş abi, sigorta kutusunun yanındaki kırmızı düğme... Bakınca ayırt ediliyor zaten. Ben onun darbe sensörü yakıt kesici olduğunu biliyordum ama böyle küçük darbede atabileceğini düşünmüyordum.:rolleyes:

İlginçmiş hakikaten. Resmen arabanın açma-kapama tuşu yani :)
Hırsızlığa karşı akşamları kapatmak iyi olurmuş :rolleyes:

Motor kaputunun içinde, sol çamurluğun üstüyle savaş abi, sigorta kutusunun yanındaki kırmızı düğme... Bakınca ayırt ediliyor zaten. Ben onun darbe sensörü yakıt kesici olduğunu biliyordum ama böyle küçük darbede atabileceğini düşünmüyordum.:rolleyes:
Sağol yarın bir ara bakayım.

İlginçmiş hakikaten. Resmen arabanın açma-kapama tuşu yani :)
Hırsızlığa karşı akşamları kapatmak iyi olurmuş :rolleyes:
Süper fikir ama biz kaldırabiliyor muyuzki o tuşu? Denemek lazım yarın bi bakayım.

Bizim 1999 model Megane 2.0 RXT'de yok gibi, o kadar baktım ama göremedim :(.

Bizim 1999 model Megane 2.0 RXT'de yok gibi, o kadar baktım ama göremedim :(.
Savaş abi unutmazsam yarın bir foto eklerim inşallah...

Savaş abi unutmazsam yarın bir foto eklerim inşallah...
Valla çok iyi olur. Abimin aracı arızalandığında çoğu zaman benim elime bakıyor :D. (Aracın 1999 model ve ege mavisi ise seninkinin aynısı)

Geri