megane 2 dinamik 1.5 dci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun, ALLAH kaza bela vermesin.

Bende bir dönem 2008 Model 1.5 dCi Extreme 2 Megane Sedan kullandım...

Gerçekten çok iyi bir araç, ayrıca servis ve yedek parça açısındanda kullanıcı dostu olduğunu söyleyebilirim. Reklamlarında da belirttiği gibi saygı uyandırıyor...

Öncelikle hayırlı olsun.bende cuma günü kullandım.bizim şirkete yeni bir megan alındı.arabaya binince ilk önce elfreninin şekli tuhaf geliyo zaten.sonra direksiyonu bir çevirdim aman allahım sanki yok gibi.hemde durduğu yerde.yola çıkınca ilk frene dokunmamda az kalsın kafamı cama vuruyodum allahtan emniyet kemeri takılıydı.bi türlü alışamadım 15 km yol gidip gelene kadar.şirkete dönünce şöföre bunun frenleri bozuk dedim.yok abi meganlar böyle dedi.direksiyon yumuşaklığı şehir içi için çok iyide frenler çok erken ve hızlı kapıyo bence.ortasını tutturmak zor gibi.megana alışıp benim opel fren pedalınada öyle bassam kesin bş yere girerim.

Megane 2 lerin firen olayı sadist bir şey. biz anneme almadan önce ilk test sürüşünde annem yan koltukta ben direksiyonda detay oto renault ytkilisi arka koltuk ta alışana kadar her frene basışım faciya bir ara şöyle bir dialok gecti

sizinde içiniz dışınıza çıktı dediğimde aldığım cevap
ben çok sorun değilde arkadaki içimizden gecmesin
:D

Megane 2 lerin firen olayı sadist bir şey. biz anneme almadan önce ilk test sürüşünde annem yan koltukta ben direksiyonda detay oto renault ytkilisi arka koltuk ta alışana kadar her frene basışım faciya bir ara şöyle bir dialok gecti

sizinde içiniz dışınıza çıktı dediğimde aldığım cevap
ben çok sorun değilde arkadaki içimizden gecmesin
:D

tam itiraflık olmuş teyzemin lafı :) koptum :) :kop: :)

hayırlı olsun.kazasız belasız bin inşallah.çalışıtığım bankanın aracıda 1,5 dci ydi bende frenlerine alışana kadar kafayı yemiştim. direksiyon tepkisi fena değildi ama yol tutuşu beni çok fazla memnun etmemişti...

ben hala frenlere ve arabanin yol tutusuna alisamadim...

valla dedim bile.corsa 1.2 ama 25 kuruş yakıyodu km.de :D

kesinlikle bi sorun var bence. megane2 lerin direksiyon hıza duyarlıda sertleşmiyor ya her şekilde yumşacık :D

Çok güzel bi seçim olmuş bence.Güle güle kullanın.

Geri