megane 2 dinamik 1.5 dci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı uğurlu olsun;kazasız belasız ,güle güle bin...

hayırlı olsun! ancak kesinlikle bir opelle bir fransız hele helede renault ve onun toplama megane aracı kıyaslanmamalı! megane herhangibir opelin yanından bile geçemez kulvarlar çok farklı bence

Hayırlı olsun.
Açılır tavan varmı acaba aracınızda?

hayırlı olsun

Hayırlı olsun.. Allah Kaza Bela vermesin güzel günlerde hep yüzünüzde tebessümle mutlu bir şekilde kullanmanız dilekleriyle....

2005 yılında bizde almıştık sıfır megane II 1.5 dizel ozamanlar megane ler revaçtaydı en gözde arabalardan biriydi ama biz aracı 3000 km deyken satmıştık vede o araçtan cok büyük zarar etmiştik.. satma sebebimizde aracla hız yapınca yani 120 km yi gecince arabanın sanki lastikleri yerden kesiliyo gibi oluyodu ve arac güven vermiyodu direksiyon cok hafifliyodu servise götürdüğümüzde lastik basınçlarındandır dediler lastik basınçlarını ölçtülerr ama nafile.. sonuç olaraktan 3000 km de sıfır aracı satmıştık :)

kazasız,belasız,cezasız;)

Ben astra gtc kullanıcısyım annemse megane 2 1.5 dci full kullanıcı annemin arabasını kendi araçımdan çok daha fazla kullanıyorum. bu kullanım sonucunda diyebilirimki bir çok yönden benim aracımdan çak daha önde ama opelim koltuğuna oturunca kelite kendisini hissettiriyor.

unutmadan motorları tamamen farklı olduğu için performanslarına lafım yok ama sürüş konusunda opel sport tuşuna uzun süre basma sayesinde rica minlet sol ayak yiyor ama el freni konusunda megane 2 tartışılmaz üstün öğle enfireni cekti konrayı verdiğinde gaz kesme sacma sapan güvenlik tabbirine girme gibi bir tiribe sahip değil.

Geri