megane 2 dinamik 1.5 dci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun akzasız belasız

hıza duyarlı elektrik takviyeli direksiyon var megan 2 lerde direksiyon kutusunda yağ denen olay yok kuru tip direksiyon :) aracın çalışmasına gerek yok yarı kontakda dahi dirksiyon pamuk :) bu arada bi yetkili servise götürüp sorun OTs varmı yokmu diye ortak teknik sorun yani... disk ve fren balataları iyi olup fren basınca ses yapıyorsa fren kaliperlerinde sorun oluyor ön taraftakiler iyileştirilmiş kaliper takılıyor lagunalardada aynı sorun olabiliyor... bu arada megan 2 lerin frenleri iyi ancak alışıncaya kadar insan çok zorlanabiliyor yavaş yavaş alışırsınız artık ... Kazasız belasız sürüşler..

hayırlı olsun kardeşim.
opel vasatmı bu konuda??? bence fren sistemi vectranınki megane dan daha kontrollü. ayrıca megane direksiyon çok aşırı yumşak ve aşırı tepkilidir. şey bide sen 1.2benzinli bi aracın yakıtına 1.5dci den fazlamı demek istedin. deme bence :D
valla dedim bile.corsa 1.2 ama 25 kuruş yakıyodu km.de :D

hayırlı olsun.kazasız belasız bin inşallah.çalışıtığım bankanın aracıda 1,5 dci ydi bende frenlerine alışana kadar kafayı yemiştim. direksiyon tepkisi fena değildi ama yol tutuşu beni çok fazla memnun etmemişti...

hayırlısı olsun, güzel seçim olmuş, aracın artıları - eksileri saymaya gerek yok, kayınpeder için neredeyse alıyorduk 2009 megane II sedan - II dynamique - full -....
yeni kasa megane için vazgeçtik :) beklemedeyiz :)

hayırlı olsun kardeşim.
opel vasatmı bu konuda??? bence fren sistemi vectranınki megane dan daha kontrollü. ayrıca megane direksiyon çok aşırı yumşak ve aşırı tepkilidir. şey bide sen 1.2benzinli bi aracın yakıtına 1.5dci den fazlamı demek istedin. deme bence :D

gayette doğru söylemiş 1,2 corsa easytronıc kullandım sonra megane II hb 1,6 dinamik aldım benzinli benim 1,2 corsa megandan fazla yakıyordu eğrisi doğrusu bu :D

focus + megan frenler cok ıyı opel vasat bu konuda :)

ben incelediğim otomobil dergilerinde fren performansı ve duruş mesafelerinde opelin rakiplerinden daha çok yıldız aldığını görüyorum ama???

hatta opelin değerlendirme kriterleri arasında en iyi olduğu şey frendir...

hayırlı olsun..
dinamik bildiğim kadarı ile full olandı heralde..
kazasız belasız.

Hayırlı Olsun ama Renaultun bir eskı kasa laguna birde safrane harici arabasını pek sevmıyorum

Geri