Megan2 çok savuruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

nihatcankoc

Bilgi Girilmemiş
Bu ne biçim bir arabadır yaw vectra-a dan buna binince attan eşşeğe binmiş gibi olduk arabada yol tutusu denen bişe yok çok savuruyor virajlarda
Şuanki orijinal jantları 195-65-15 bunları değiştirip 205-45-17 jant taksak yol tutusu ne kadar artar tabi bunları takınca mecburen yayda gerekecek yoksa leylek gibi durur

Megane 2 fazla savurmaz, ya tekerlekler eskimiştir, ya da arka takımda eskime vardır.

Abicim savuruyor yaw virajlara girmeye korkuyor insan

aynen katılıyorum sana megane2lerde süspansiyon yumuşak olduğundan hem savuruyor hemde güven vermiyor ancak arabayı alçaltıp süspansiyonu sert olan bi amartisör takarsan savrulmaz...ama bu da arabada başka sorunlara yol açar çünkü araba sahip olduğu süspansiyon sistemine göre üretilmiştir

En iyi tarafı aracın çok az yakıyor

megane az yakar..motoru ataktır,klima açıkken bile sizi üzmez..ama süspansiyon yumuşaktır..virajlarda veya yüksek süratte güven vermez..bizde bir tane var 2006 expression..motorun seriliğine hayranım.....

Abimde var, biz yol tutuşundan çok memnunuz. Yanlız Renault araçların genel karekteri arkalarının biraz fazla yüksek olmasıdır. Bakımlı bir arka düzen, sert hamurlu olmayan lastikler kullanırsan sorununun çoğunu halletmiş olursun.

Araba tertemiz daha arka düzenden sorun olacakğını sanmıyor nedense bana güven vermiyor

megane ların ortak sorunu süspansiyon sisteminin yumuşak ayarlanmış olması bunun yanında lastiklerin durumu da iyi değilse yol tutuş kötü bi hale gelir ancak virajlara girmeye korkacak kadar kötü bi yol tutuşa sahip olduğunu düşünmüyorum bu aracın akrabamda vardı megane 2 hem de wagon 1.5dci 85 hp full dü araç performansı gayet tatminkardı yol tutuşuyla da bi sorun yaşadığını hatırlamıyorum

Yol tutusu haricinde memnunuz yakıt konusu zaten muhtesem yakıtı için bekletiyoruz zaten

Geri