mdellal abi ile aynı kaderi paylaşıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alıcan gözünün önünde yırtacan makbuzu

bu tip durumlarda yüz göz olmaya hiç gerek yok ben böyle bir şey olduğunda acelem var cezayı hemen yaz deyip kestirip atıyorum o zaman daha fena bozuluyorlar

polisine göre değişior bu durum bir iki örnek için hepsini silip atmak bu böledir demek ii diil.sn ..... denk gelmişsin yaffsfss.geçmiş olsun....

dün gece 2 de eve geliyorum ışıklarda durdum ileriye bi baktım çevirme var benimde sisler yanıyo ohh dedim kesin kaçtı ceza bana ışıklardan kalktım gidiyorum polis çevirdi evrakları filan istedi ehliyetten adıma baktı Muhammet sisler yanıyodu sonradan söndürdün bakıyorum dedi söndirmesen yazacaktım dedi şarhoş zannettim seni bi ara dedi hoş beş bikaç muhabbet daha ettik yola devam ondan sonra
bazı polis memurları gerçekten güler yüzlü insanlarla muhabbet ediyorlar uyarıyorlar filan yakalayıp insanı hiç dinlemeden 5 karış suratla hemen ceza yazmaya kalkmıyorlar ama bazılarıda gerçekten kıl gözünün üstünde kaş var diye ceza yazıyo kanun onlardan yana olduğu için bişey diyemiyorsun

gerçekten bazı memur beyler var altlarında 2007 modeller dolaşıyo ama bir kaç çürük incir için bi çuvalı çöpe atmayalım

:good:
bunca yıldan sonra şu kanıya vardım ben,trafik polisleri yüksek modelli mercedes-bmw gibi üst sınıf lüks araçları sahipleri başımıza dert olabilir diye, kuş serisi ve broadway gibi düşük modelli araç sahiplerinide gariban gözüyle baktıkları için çevirmiyor olan orta sınıf araca binen ve bu adamlardan para koparırız veya fazla başımıza dert olmaz diye düşündükleri için bizim gibi insanlara oluyor,yani çifte standardın kralı...
:good::good::good::good::good:

başına gelen olayda keşke biraz caz yapsaydın dalga geçmesi ve taciz etmesini fırsat bilip elinden çekip alsaydın evrakları sonrada basıp gitseydin keşke ben çok kez öyle yaptım gelemediler bile peşimden o anda şok oluyorlar kim bu neyin nesi bize böyle yaptı diye düşünene kadar ben yürümüş oluyorum plakaya kesilmiş ceza felanda gelmedi hiç sana geçmiş olsun diyim ama caz yapmak iyidir efendilikten anlamıyosa kesin caz dan anlar

olmadı klasik yaparız :)

Geçmiş olsun.Çoğumuzun başına gelen ve gelmeye devam edecek olaylar.Türkiye'de çoğu olayda olduğu gibi bu trafik konusunda da bir standart tutturulamadı ne yazık.Kimisi çok prensipli,kimisi adamın gözüne bakıyor nasıl kopartabiliriz diye.Çifte standart.Bizde hatalıyız.

birde sorsan ben görevimi yapıyordum derler :)

Geri