mazot pompası

bende aynı devirlerde kullanıyorm işte.arabayı bağırtmam öyle viteslere v...herşeye dikkat ederim.bende sorma başıma bi sürü iş geldi de yaptırıom bakalım arabayı şimdi.öyle işte arabm güsel 2010 mayısta aldım bende. çok memnunum.aslında dediğin gibi keyfi çıkarılcak araba .illaki masraf yapılırda bazen iş uzayınca soru çıkarınca başıma aqrılar giriyor.allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

Amin hepimize :bir:

milletin yazdığı değerlere fazla itibar etmeyin, arabanın yakıtı şehir içinde ölçülmez çıkarsın düz yola denersin düz yolda normalse sorun yok demektir benim 2,0 maşallah düzde 5-5,5lt hızımda 110-120 arasıdır hep

slm arkadşlar bende de astra dti var 1.7 50 lıra ıle 230 fılan km yapıyor.gercı ben aydındayım ole pek soguk olmuyor ondandır belki

1,3 cdti astra 23 kr yakıyor karma seninki biraz fazla gibi geldi bana biraz bunun çeşitli sebepleri olabilir
Yakıt pompası ayarsızdır.
Enjektörler ayarsızdır.
Lastikler aşınmış olması.
Fren oyarlarının sıkı olması.
Lastik hava basınçlarının normal değerde olmaması.
Araca aşın yük ve yolcu alınması.
Ön düzen ayarlarının bozuk olması.
Ateşleme sisteminin arızalı veya ayarsız olması.
Egzoz sisteminin arızalı veya tıkalı olması.
Hava filtresinin tıkalı olması.

Size fikir olması açısından bende benim eski traktörü yazıyım.
5 sene boyunca kullandım ve şehirdışına çıkmam haricinde hep aynı yerden mazot aldım bakımları vs. tastamamdı. Bu haliyle
kışın 100 km' de 6,5 - 7,0 litre
yazın 100 km'de 5,5 - 6,0 litre arası tüketimim vardı, uzunyolda 4,3 litre tüketimi yakaladığımı hatırlıyorum ama fazla kasmadan 5,0 litre civarı yakıyordu 1,5 senedir mazot almadığım için km' de kaç kuruş eder hesaplayamıyorum. bu arada benim corsa 1000 kg ağırlığında ve 1.5 TD Eco (67 bg) motora sahipti.

Geri