mazot pompası

Sinan bey size bir sorum olacak, yakıt aldığınız zaman wurth marka dizel motor yakıt katkısı var ben düzenli olarak 2 yıl kullandım her on bin km de depoyu fulleyip ekledim. Kullanım klavuzunda ki gibi biraz devirli kullanarak mazot pompası enjektör ve elemanların temizliğinde işe yarıyor. Hiç kullanmayan arkadaşlara tavsiye ettim özellikle wurth olanını ve memnun kaldılar. Isobin nickli üyenin yakıt değerleri sizden fazla bu durum benim aklıma ilk gelen enjektörlerin ve turbonun kontrolü ihtimalini kaldırıyor. Sanki sorun yokmuş gibi ama kesinlikle tavsiyemde ısrarcıyim
kardeş ben mazotu düzenli olarak petrol ofisinden alyorum..daha iyi olduğunu duydm.sizin o tavsiyenizi bende bi deneyim burdan paylaşırım zaten.benim araç 120000 km de ayrıca.bu tavsiyenizi göz önüne alıcam.ayrıca dünki mesajmda dediğim gibi aynı şeiklde arac sahibi bulup bu şekilde yorumlar almak beni memnun etti.çok teşekkür ederim tekrardan...

ya.nihayet aynı araç sahibinden buldum..şükür...yani bi sorunu yok arabanızın deği mi.kardeş hakkaten bu araba çok uğraştırdı beni.arabamdan çok memnunum aslında gerçkten iyi oturaklı araba ama bu sıkıntılarını buulamayınca inanmazsın şeytn diyo sat....yani şimdilik normal yakıyor diyorsun araba için..kardeş bi ricam olcak arabnla ilgili böyle yakıt giderini bana arada bi yazsan da arabamın normal yaktığına bende ikna olsam.çok sevinirim ya.sakıncası yoksa arada bi rahatsız edeyim seni ..saygılar.

bence normal bu kış aylarında arabayı 1 dk ısıtmadan asla yerinden kımıldatmam. yakıtı sürekli shell' den alıyorum V-Power diesel kullanıyorum hep, yakıt tüketimini litre olarak paylaşırsak çok daha iyi olur gibime geliyor ayrıca benim arabada motor soğukken rolantide dalgalanma oluyor sizde de varmı böyle bi sorun?

bence normal bu kış aylarında arabayı 1 dk ısıtmadan asla yerinden kımıldatmam. yakıtı sürekli shell' den alıyorum V-Power diesel kullanıyorum hep, yakıt tüketimini litre olarak paylaşırsak çok daha iyi olur gibime geliyor ayrıca benim arabada motor soğukken rolantide dalgalanma oluyor sizde de varmı böyle bi sorun?
nasıl bi dalgalanma peki tam anlamadım onu...ayrıca litre hesabını mazot aldıktan sonra buraya yazarım...aynı şekilde sende yazarsan litre hesabını karşılastırmış oluruz arkadaş..dalgalanmayı açıklarsan en kıa zamanda cevplarım kardeş.

nasıl bi dalgalanma peki tam anlamadım onu...ayrıca litre hesabını mazot aldıktan sonra buraya yazarım...aynı şekilde sende yazarsan litre hesabını karşılastırmış oluruz arkadaş..dalgalanmayı açıklarsan en kıa zamanda cevplarım kardeş.

arabayı çalıştırdığımda rolanti düşüp düşüp yükseliyor farlar gösterge ışıklarım felan dalgalı bi şekilde kırpıyor gaz verdiğimde düzeliyor sadece rolantide yapıyo ama mesela uzun yola felan gittiğimde böyle bi sorun yok motor soğukken oluyo genelde ama baya hissediliyor

arabayı çalıştırdığımda rolanti düşüp düşüp yükseliyor farlar gösterge ışıklarım felan dalgalı bi şekilde kırpıyor gaz verdiğimde düzeliyor sadece rolantide yapıyo ama mesela uzun yola felan gittiğimde böyle bi sorun yok motor soğukken oluyo genelde ama baya hissediliyor
hm..evet oluyor o normalde.genelde dediğin gibi motor soğukken oluyor..ben onu ustama danıştım da 1000 devri geçmeden bi kaç saniye gaz ver yeter o şekilde dene birde.olmassa tekrrdan yazarsın sonucu bana..ben o şkilde denedim oluyor... bu arada aracın km de n kadar yakıyor...ben hala ordayım. k.bkma kardeş.

ayrıca bende rolant ayarından sandım servse danıştım yükselttriym diye ama normal 1000 devr geçmeden dene dediğim gbi. hava çok soğukken yada uzun süre çalıştırmadığında oluyormuş bu..sormuştum bende

teşekkür ederim yardımcı olduğun için, en son 3 hafta önce ölçtüm 105 tl ile doldu 257.7 km olmuş doldurdum hesapladım km de 40 kuruş yakıyo (105 / 257,7 = 40 kuruş) yakıyo ve hep aynı pompa dan dolduruyorum 1 kere attığında bidaha bastırmıyorum, ama bana göre normal çünkü her zaman rolantide en az 1dk bekliyorum ve gittiğim yol günlük 2 km sabah gidiş ve 2 km de akşam dönüş hafta sonları en az 20 km yapıyorum.

teşekkür ederim yardımcı olduğun için, en son 3 hafta önce ölçtüm 105 tl ile doldu 257.7 km olmuş doldurdum hesapladım km de 40 kuruş yakıyo (105 / 257,7 = 40 kuruş) yakıyo ve hep aynı pompa dan dolduruyorum 1 kere attığında bidaha bastırmıyorum, ama bana göre normal çünkü her zaman rolantide en az 1dk bekliyorum ve gittiğim yol günlük 2 km sabah gidiş ve 2 km de akşam dönüş hafta sonları en az 20 km yapıyorum.
anladım bende dediğim gibi benzinliğe gidince yazarım sana burdan.sorunun için de önemli değil.bi opel bulduğuma sevindim karşıkılı sıkıntı çözeriz böylece.bende genelde 60 tl alıo depo ben sık sık giderim benzinliğe.simdi hesap yapıorum dediğin gbi 360 çıkmştı en son km unuttm ama 360 yaktı allahım 270 yakıodu enson zaten

ilk aldım 240-250 yakıyordu enjektörler değişti motor kapağı çatladı deiştrdim filan baktım 270 oldu 272 oldu off sonunda 360 çıktı tak etti kafama ya satacam dedim.sonnda böyle forumlara baktım madm 40 kuruş yakıyor.ohh dedim sonunda..sağolasın kardeş allah razı olsun ya.çok kafam aqrımıştı..bide servsie gidiyorum sorunu bulamıyorlar o iyice strese sokuyor noluyo die.öyle yani.

rica ederim, kaç devirde kullanıyorsun genelde ben 2000 in altına düşürmem 3000 ün de üzerine çıkarmamaya gayret ederim ben uzun yolda bu arabaya 2011 de antalya-ankara arası yakıt ortalaması 100km' de 5 litre ye kadar düşürdüm sen kafana takma yağına suyuna bak keyfini çıkar arabayı 24,09,2000 tarihinde aldık sıfır olarak bu güne kadar bir tek masraf açmadı (triger değişimi, lastik, akü dışında) 2011 de ilk defa orjinal aküsü, lastiği ve trigeri hepsini değiştirdim. sana tavsiyem orjinal harici en ufak civata bile takmaman.

rica ederim, kaç devirde kullanıyorsun genelde ben 2000 in altına düşürmem 3000 ün de üzerine çıkarmamaya gayret ederim ben uzun yolda bu arabaya 2011 de antalya-ankara arası yakıt ortalaması 100km' de 5 litre ye kadar düşürdüm sen kafana takma yağına suyuna bak keyfini çıkar arabayı 24,09,2000 tarihinde aldık sıfır olarak bu güne kadar bir tek masraf açmadı (triger değişimi, lastik, akü dışında) 2011 de ilk defa orjinal aküsü, lastiği ve trigeri hepsini değiştirdim. sana tavsiyem orjinal harici en ufak civata bile takmaman.
bende aynı devirlerde kullanıyorm işte.arabayı bağırtmam öyle viteslere v...herşeye dikkat ederim.bende sorma başıma bi sürü iş geldi de yaptırıom bakalım arabayı şimdi.öyle işte arabm güsel 2010 mayısta aldım bende. çok memnunum.aslında dediğin gibi keyfi çıkarılcak araba .illaki masraf yapılırda bazen iş uzayınca soru çıkarınca başıma aqrılar giriyor.allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

Geri