mazot pompası

bende ilk aldığım zamanlard yani 2 yıl öncesinde km de 25 kuruş 24 kuruş yakıyordu ş.içi filan ama snra arttı...ama problem nerde bulamdım mazot pompsı olduğunu düşünüyorum sahsen ama baska sebepler vardır.mazot pompsından değildir dedi diğer forum arkadaşları..bakalım en kısa zamanda götürücem..

daha 1 hafta oldu hesapladım depoyu fulledım ızmır manısa sehır ıcı sehır dısı karısık gıt gel yaptım 114 km geldıgımde tekrar fulledım 23 lıra aldı depo yanı 20.1 kurus yapıyo

usta sabah arabanı calıstırmadan bı kaputu ac calıstr yere bak bakalım mazot pompasının oralara bak kacırıyomu dıye? bende oldu mazot pompası kacırıyormus tamır takımı ıle yenılendı duzeldı..

usta sabah arabanı calıstırmadan bı kaputu ac calıstr yere bak bakalım mazot pompasının oralara bak kacırıyomu dıye? bende oldu mazot pompası kacırıyormus tamır takımı ıle yenılendı duzeldı..
anladım bunu denicem.peki bu tamir ne kadara maal oldu size? ayrıca mazot pompasnn ne tarafndan akıttığını fark ettiniz..bu tamir ne kadar zaman alıyor teşekkürler...

bence turbo hortumlarına baktır.enjektörleri ölçtürebilirsiniz işiyor olabilir.

bizim araçların can damarı turbodur.turbo selonoid valfi sağlıklı çalışmassa turbo emiş yapamaz.araç çok yakar.manifold dolmuş olabilir.balansı bozulmuş olabilir.

walla bende de aynı araba var şuan kış şartları olduğu için heralde ş.içi 40 kuruş yakıyo ben ne yapayım :) araba daha 50,000km de ayrıca

walla bende de aynı araba var şuan kış şartları olduğu için heralde ş.içi 40 kuruş yakıyo ben ne yapayım :) araba daha 50,000km de ayrıca
ya.nihayet aynı araç sahibinden buldum..şükür...yani bi sorunu yok arabanızın deği mi.kardeş hakkaten bu araba çok uğraştırdı beni.arabamdan çok memnunum aslında gerçkten iyi oturaklı araba ama bu sıkıntılarını buulamayınca inanmazsın şeytn diyo sat....yani şimdilik normal yakıyor diyorsun araba için..kardeş bi ricam olcak arabnla ilgili böyle yakıt giderini bana arada bi yazsan da arabamın normal yaktığına bende ikna olsam.çok sevinirim ya.sakıncası yoksa arada bi rahatsız edeyim seni ..saygılar.

Sinan bey size bir sorum olacak, yakıt aldığınız zaman wurth marka dizel motor yakıt katkısı var ben düzenli olarak 2 yıl kullandım her on bin km de depoyu fulleyip ekledim. Kullanım klavuzunda ki gibi biraz devirli kullanarak mazot pompası enjektör ve elemanların temizliğinde işe yarıyor. Hiç kullanmayan arkadaşlara tavsiye ettim özellikle wurth olanını ve memnun kaldılar. Isobin nickli üyenin yakıt değerleri sizden fazla bu durum benim aklıma ilk gelen enjektörlerin ve turbonun kontrolü ihtimalini kaldırıyor. Sanki sorun yokmuş gibi ama kesinlikle tavsiyemde ısrarcıyim

Geri