- Konuyu Başlatan
evet bi ara 272 kurus yakıodu ama son zamanlarda bişeyler oldu..doğru o zaman normaldi ama bi problem var.ve iş bunu çözmeye kaldı...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada 270 i şehir içinde yakması lazım değil mi öleydi çünkü.o zaman şehirler arası daha da az yakması lazım...araba çok iyi ama şu yakıt işini bi çözüme bağlasamyaksa yaksa 7 litre 100km buda 27 kuruş km de eder
dün karabükten kastamonuya geldim.120-130 km hızla 360 yakıyor ya..6 ay öncesinde 270 bin yakıyordu.sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım sehir içi dışı 360 ortalama işte...ben 2.0 dtı kullanıyorum en son gebze-sefaköy arası gidip geldim 4 kişi ve malum boğaz trafiğide dahil 170km de 9,5lt yaktı, krş hesabı 20krş ediyor. sabit 120km hızda 18krş a kadar iniyor
sehir içi kullanımla alakalı oldugu için birşey diyemem ama uzun yolda 20-23krş geçmemesi lazım
Aynen bu 27 kuruşu şehir içinde yakması lazımbu arada 270 i şehir içinde yakması lazım değil mi öleydi çünkü.o zaman şehirler arası daha da az yakması lazım...araba çok iyi ama şu yakıt işini bi çözüme bağlasam
teşekkürler kardeş sağolasın..Aynen bu 27 kuruşu şehir içinde yakması lazım
Sinan bey, bence de servise gitmelisiniz. Motor farkından ötürü bu kadar fazla yakacağınızı tahmin etmiyorum. bende kendi araçımdan örnek vericem. 2012 astra h 1.3 cdti easytronic İstanbul içinde 5.2 yakıt ortalaması 180tl/865km=0,21 tl henüz 1200 km'de mağlum motor yeni ve kış biraz fazla yakar derler ama bence şuan bile araçım ideal yakıt sarfıyatı yapıyor.