mavi şimşek neden çalışmadı

Düşük benzin seviyesinde araba çalışmakta zorlanır. Hele de ön tarafı yüksekte kalmış bir yokuşa parkedilmişse iyice zorlanacaktır.

merhabalar,
bu 97 vectraların radyatöründe de suyu boşaltmak için tıpa varmı.
ben geçenlerde antifiriz koydum ama eski suyu tıpadan (varsa) değilde radyatöre üst köşeden bağlanan kalın hortumdan boşalttım bu arada tahliye bidonunun sarı kapağını da açtım ve bayağı bi su boşalmıştı. sonrada tekrar tahliye bidonundan antifiriz ve su koydum sonrada motoru çalıştırdım. su biraz çekildi ve tamamladım. ama öyle fan açana kadar beklemedim acaba hava yapmışmıdır.

ben sadece pratık olarak bunu soyledım ve asıl yapılması gereken tahlıye borusundan suyu bosaltarak hava alınmasıdır..Ama eger aracın hararet ıbresı hemen cıkmıyor normal konumdaysa problem yoktur..tessekkurler..

ewet arkadaşalr benzin müşürü arızalanmış galiba arabada hiç benziin yok ama göstergede 2.kırmızı çizgideydi araba ondan çalışmamış sorun çözüldü servisi aldım götürdüm. 40 tl aldı

gecmıs olsu abı sen en ıyı olanı yaptın emın ol..bılınclı kullanalım emın olun cok sey kazanırız..tessekkurler..:)

İnşallah birşey olmamıştır eğer su donduysa ve marş bastığınızda sıkışma yapıp donan buz patladıysa motor bloğunu eline alırsın umarım birşey olmamıştır geçmiş olsun.

ben sadece pratık olarak bunu soyledım ve asıl yapılması gereken tahlıye borusundan suyu bosaltarak hava alınmasıdır..Ama eger aracın hararet ıbresı hemen cıkmıyor normal konumdaysa problem yoktur..tessekkurler..

eyvallah ;)

Geri