Mavi şimşege yarali şimdi vurdular

PN 635(PAMUK NURİ)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
300410163858.jpg

NAZAR DEYDİ İÇİMDE YANIYOR:(
DÜN GAZİANTEPTE İYİ YAGMUR VARDI BENDE TUNELE GİRERKEN TÜNEL AGZINDA KUYRUK VARDI BİRİSİNİN BANA VURACAGINI FARKETTİM DİKİZ AYNASINDAN BAKIYORUM AMA 4ARABA KAZA YAPTI İŞALLAH VURMAZ ARKAMDAKİ DURUR DEDİM DURDU ONUN ARKASINDAKİDE DURDU NESE KURTULDUM DEDİM 4. ARABA 3.ARABAYA VURMASINMI 3ARABA 2.YEE 2.ARABADA MAVİ ŞİMŞEGE ARAÇ 1 HAFTADAN ÖNCE ÇIKMNAZMIŞ EKSPERTİZ İŞİ FALAN SÜRERMİŞ KÖTÜ OLDU HEM BENİM İÇİN HEMDE MAVİ ŞİMŞEK İÇİN

geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

büyük geçmiş olsun allah daha kötülerinden saklasin kardesim :(

zincirlemede yapacak bişey yok. geçmiş olsun hemşerim. hangi tünelde oldu bu? 2 yıldır gitmediğim antebi 1 ay önce tanıyamadım. malum bayağı tünel yapılmış.

kardeş masraf nekadar çıktı acaba?

geçmiş olsun...

zincirlemede yapacak bişey yok. Geçmiş olsun hemşerim. Hangi tünelde oldu bu? 2 yıldır gitmediğim antebi 1 ay önce tanıyamadım. Malum bayağı tünel yapılmış.

maraarif kavşagi tüneli hürriyet caddesinde olan tünel

büyük geçmiş olsun allah daha kötülerinden saklasin kardesim :(
allah razi olsun kardeşim

kardeş masraf nekadar çıktı acaba?

kaportada fazla bişey yok 2-3 rutuş yaptiricam kafama yatarsa boyatmam yoksa boyatirim bagaç saçindan zarar var biraz tampon boyancak söledim ortalam 900 bulur dedi galiba bagaj kapagı boyancak

geçmiş olsun...

tşk ederim

geçmiş olsun,ALLAH beterinden saklasın ...

üzülme kardeş.ucuz atlatmışsın çok önemli bir hasar gibi görünmüyor.beterinden saklasın.

Geri