yağ yakan arabaya direk rektefe.. en azından benim yapacağım iş bu olurdu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
110.000 den 140.000 e gelmek üzere aracım yağ yakma sorununu farkettim yanlız herhangi bir problem yok araç için yani 2 sene oldu bi problem yaratmadı. Bakalım ne zman yaptırılır peder takmıor yağ yakmasıda yaklaşık 6 ayda yarım ltre civarı
Çağrı İzmir dışında olduğum içim mesajını yeni gördüm. İlk kalkışlarda, motora çok yüklenildiğimde ve vites değiştirmelerde oluşan mavi duman sibop lastiklerinin değişimi ile önlenebilir, sürekli olan mavi duman ise motorun ekonomik ömrünün dolduğuna işarettir. Benim görüşüm bor power, 444 gibi katkılar senin sorununu çözmez, ya motor yağı sızıntı önleyicisi diye tanımlanan sibop lastiklerini yumuşatma özelliği olan yağı kullanacaksın, ya da sibop lastiklerini yenileyeceksin.Savaş abi merak ettim vites değiştirme ile sürekli duman atma arasında ne gibi bir fark var. benimkinde ilk kalkışlarda ve motora çok yüklendiğimde atıyor mavi dumanı. bir arkadaş katkı maddesi tavsiye etmiş. ben bor power kullandım. çok faydalı bir ürün ama yağı uzun bir süre bozulmadan koruduğu için yağ kalınlaşmıyor ve sürekli yağ eksiltiyor. daha önceden 500-1000 km den sonra azalıyordu yağ eksiltmesi.
benim aracımda mavi duman atıyodu ilk çalıştırmada fakat yağ eksilmesi çok az olmuştu 1000 km yol yapıldıktan sonra baktım çok az bi azalma vardı. duman kötü bi götünrü yaratıyodu yağı değiştirdik ve problem çözüldü.